Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše: Více
Já to mám přesně obráceně, jsem po rozchodu jako koule
a když to doleze moc daleko, tak teprve začnu cvičit ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tyty, Máš paměť na velmi spatne veci ![]()
Tak ho aspoň už nemusíš řešit. Zhaslo se. A jdeš dál. Nemusíš tomu už věnovat životní energii. To je plus pro tebe. A dráždit to, aby on viděl o co přišel. Proč dráždit hada bosou nohou? Buď ráda, že je to za tebou. ![]()
Jéžiš, tvoje starosti… ![]()
Jakýho hada, vy to tady s holkama strašně psychologizujete. ![]()
Já třeba úplně chápu, proč to udělala, a že je jí celkem fuk, co na to Andy.
Ať si Němec myslí, co chce, ne?
Důležité je, že to drobně potěšilo Son.
Furt tyhle štresy, co si kdo pomyslí a hlavně, aby si nemyslel… ![]()
Svobodu názoru máme zakotvenu v ústavě, a jestli si támhle Androuš myslí, že ho má Son totál na hàku, nebo se z jeho zadanosti nemůže vzpamatovat, je úplně jedno.
A navíc: „Neřeš, co si o tobě myslí ostatní. Protože oni mají obvykle plnou hlavu starostí s tím, co si o nich myslíš ty.
“
@sirikit píše: Více
Ano, přesně
Po tom, co on předvedl, jsou mi jeho myšlenkové pochody srdečně fuk… navíc se nepotkáváme, nemáme společné známé…nevím, proč by mě to mělo nějak trápit
![]()
Chtěla jsem jen dát najevo, že nesedím doma a neteskním…což pravděpodobně z těch fotek pochopil…pokud si k tomu domyslel ještě něco jiného, jako třeba nějakou skrytou touhu/lásku k němu, ok, dopřeju mu to
Osobně si ale myslím, že takové věci si spíš domýšlejí ženy
Chlap z toho usoudí max to, že jsem byla ( možná s někým ) na výletě
![]()
@Anonymní píše: Více
No to právě záleží na tom nastavení… Nekdo trpí nechutenství a někdo se naopak dojida
Ježíš, to Tě to furt baví? Stále nechápeš, že Son si to udělá podle sebe, i když jí tu celé eMimino bude tvrdit, že je to špatně a že její uvažování je úplně mimo? Že je tak nepředvídatelná, až je její chování naprosto prognózovatelné?
![]()
Tak moje koule u nohy (ex manžel) vazila jen 4kg. Ale měla jsem po rozvodu pocit, ze mám křídla.
A tim si skoncila ci jeste budes davat neco najevo?
@Monicka36 píše: Více
No mozna mu jeste pro jistotu poslu jednu erotickou fotku na rozloucenou
Kdyby si to treba rozmyslel
![]()