Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ja dělám jen vejce a cottage, rozmixovat, nalít na plech na pečící papir, upéct.. můzeš pak naplnit čímkoliv…ledový salát, šunka, sýr nebo i orestováné maso…zamotáš a super roláda na oběd třeba v horkých dnech..
@Adull píše: Více
Jak dlouho to peces?
Jednou jsem něco zkoušela a ten cottage mi zůstal rozteklej, nějak se neupekl
A hlavně, jaký to má smysl, když se rozpustí a není tam cítit? To manželka dělá sýrovou z uzeného masa, taveného i strouhaného sýru, a tá je vynikající.
![]()
@Venetia píše: Více
Cca na 200st.15min, hlídám to, záleží jak moc to rozetřeš. Na jeden kelímek tak dvě vejce, když jsou menší nebo ten cottage hustějši tak tři.
Housky z toho jsou vynikající…
@sirikit Vlož tady fotku bez hlavy., jen tělo, když jsi měla velikost 38.
@Lorre píše: Více
Hm…to uz mozna jo no
A kam me chces odstehovat? K sobe?
Uz se tesim, az ti budeme spolecne se sestrickou xiaxxx prat, varit a delat masaze
Akorat Xia za to bude pry chtit neomezenou kartu, mne bude stacit rohlik a voda…
Nebo alespon strouhanka
![]()
@Arturie píše: Více
Nezkoušela jsem…ono je to poměrně velký jak to rozliješ na plech..je to pak slabá placka..takže ten poměr by musel asi být menší, třeba poloviční..
Tak by to bylo jako korpus na pizzu. Zkusím to. I cuketa je dobrý pojivo.
Jinak teda, abych se vratila k tematu. Objevil se nekdo, kdo mě zaujal. Je velmi charismaticky, ve smyslu, ze z něj cítím energii, až lecitelske schopnosti. Chlap, který by me dobíjel, ne vysával. Extrémně manualne zrucny, umí cokoli, od dreva po kameninu. To nevím jen od něj, ale znám jeho práci, realizace. Vekove o 4 roky mladsi než já, znacka ideal. Úplně náhodou jsme se potkali v centru. V taxiku me držel za ruku. Pak ještě napsal. Rande v utery.
@Arturie píše: Více
Na pizzu jsem tam četla zrovna dneska… Z tvarohu… To nebude asi nic moc
Cottaga s vejcem a syrem je super je tak na pkech do zlatova s korenim. Mnam..