Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36012
18.4.26 12:18
@sirikit píše: Více

Tak to máš pro mě ideální váhu. Vychrtliny moc nemusím. :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
18.4.26 12:20
@Lorre píše: Více

Třeba, když je ten rok koně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.4.26 12:20
@jege píše: Více

Tak to mas přeplněné seznamky takových sexy dam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.4.26 12:32

Dobrý, ale v 55ti ti taková postava musela dát celkem námahu, pokud nejsi vyloženě od přírody štíhlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75714
18.4.26 12:35
@jege píše: Více

Chceš říct, že na tý fotce jsem byla vychrtlá, jo? 8o
Tak to ti pak, až budu na ntb, pošlu do SZ fotku, kde jsem měla ještě asi o 5-6 kilo míň.
Vychrlá jsem nebyla ani tak, ale už mi lezly kyčle a samotný mi přišlo skoro málo. :think: Taky jsem byla o deset let mladší, teď bych takovou váhu neriskovala, protože by mi určité spadl xicht :zed:
Ale tomu, jak vypadám na týhle fotce, bych se zase ráda přiblížila, a nepřijde mi to až tak nesplnitelný.
Akorát si tu nějaký čas budu s holkama vyměňovat hubnoucí recepty. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75714
18.4.26 12:38
@Klopotkova píše: Více

Já hlídám celý dospělý život, jsem taková ta „flaška od coca-coly“, relativně útlý pas mám i teď, ale jak přiberu, všecko mi jde do stehen, zadku a prsou, Kardashianky hadr. :nevim:
Potřebuju to nějak inteligentně vymyslet, abych pravidelně jedla a udržela si jakž takž štíhlou postavu, ale řeknu ti, po přechodu je to maturita. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
18.4.26 12:44

To děláš dobře, že se bojíš o xicht! :palec:

Švagrová před časem udělala „facelift“ u pár známých, které tím hodně omládly a které to tak nastartovalo, že se vzaly za sebe, což zahrnovalo i hubnutí a formování postavy. Bohužel to přehnaly, takže sice mají šik postavu, ale bohužel to odnesl xicht a celkové kůže. Předtím to byly baculky k nakousnutí, teď už to taková sláva není. :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36943
18.4.26 13:12
:hug: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.4.26 14:04

A přitom tak ráda vaříš, v tom případě to, co uvaříš, jsi musela jen ochutnávat, jíst poloviční porce atd, abys tak vypadala v tom věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8170
18.4.26 14:14

Ne vždycky…někdo to má geneticky, jí všechno a záleží asi taky na tom co se vaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
18.4.26 14:29
@Adull píše: Více

Určitě… zrovna jedna kolegyně zmiňovala blížící se padesátku včera na akci… A je, štíhlounka jako proutek i celkově vypadá, že by ji pade nikdo neřekl.
Myslím, že ji ty kila už nevylezou… I když já v padesáti na tom taky byla ještě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.4.26 14:56

:zed: Vždyť ano, v předešlém příspěvku jsem sirikit psala, že pokud takto vypadala cca v 55 ti letech, tak to musí mít geneticky nebo se různě omezovat, napsala, že to geneticky nemá, tak jsem jí psala příspěvek, na který reaguješ nyní. A od sirikit jsem tady párkrát četla, co upekla, uvařila a nic dietního to tedy nebylo, vcelku kalorické bomby. Tak asi jen uďobává, když to nemá geneticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75714
18.4.26 15:05

@Klopotkova
Mám naštěstí docela „zdravý“ chutě, klasickou českou kuchyni sice umím, ale jíst to nemusím.
Všecky ty kachny, knedlo-zelo, zejtra bude svíčková… :roll:
Nic z toho si ani v restauraci v životě nedám, nepochutnám si na tom.
Doma si ze svíčkové dám maso s troškou omáčky (zahušťuju jen rozmixovanou zeleninou z výpeku, žádná mouka), lžičku brusinek a spokojenost.
Mám ráda zeleninu, dělám spoustu salátů, z příloh brambory na všechny způsoby, kuskus…
Miluju maso, všecky ty panenky, stejčky, nahatý hamburgery a chutney, k tomu ideálně omáčičky a dipy na všechny způsoby - to teda umí být taky kalorická bomba, ale když sklepávám, v pohodě bez pocitu újmy přejdu na dipy z jogurtu a svěží zakysanky. :andel:
Ráda třeba ovesnou kaši s ovocem, umím si upéct odlehčené buchty i slané pečivo.
Když peču klasiku, dám si jeden dva kousky buchty nebo řezu, určitě nesežeru půl plechu.
Ke snídani misku bílého jogurtu s čerstvými nebo rozmraženými borůvkami, jahodami, popřípadě s domácí marmeládou.
Občas prasím chipsama nebo jednou dvěma pralinkami, alkohol výjimečně, celkově myslím, že jím docela kvalitně.
Ale stejně to teď na udržení toho eMka nestačí, chce to razantnější zásah. :roll:

Příspěvek upraven 18.04.26 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75714
18.4.26 15:06

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75714
18.4.26 15:10

Mám přesně takovouhle stejně starou kámošku, vlastně dvě, té druhé je málo přes 50 a vypadá jak modelka, žere jak protržená a zaboha nemůže přibrat.
A ta stejně stará to samý, je schopná si dát guláš se šesti nebo smažák s hranolkama v deset večer, a je furt vysloveně hubená.
Mrchy! :cert: :cert:
Nechápu, proč se s takovejma lidma kamarádím. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová