Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
To, co sa o nich pise na internete by som vobec necitala. Lekar vie, preco ich ordinuje. Za to, ze si z nich budes pestovat strach zaplatis len ty, nikto iny.
Takze by som dala na lekara.
Příspěvek upraven 18.04.26 v 18:20
Cholesterol… Ovšem pozor! Od pěti dolů LDL začne stoupat riziko rakovin… No, mám tak co kecat, já jsem na statinech a mám teď LDL na 1,63. ![]()
@Venetia píše: Více
Moje mamka to stejne…je ji 62…a je hubenour…je dokonce stihlejsi, nez byla treba ve 40…diety nedrzi, ale ani se nikdy neprejidala, jedla vzdycky tak nejak uvazene. I kdyz si nic neodpira, pece buchty, da si dortik, ale s mirou a ma hodne pohybu, porad nekde pendluje a neco dela…
@Mkmkz píše: Více
Lékař ví…no kéž by to byla vždycky pravda 😂
@Lorre píše: Více
Ano, znam ho 6 let…a tam opravdu nic nehrozi, od zacatku to bylo jen na kamaradske vlne…on je i takovej trochu zvlastni, autista
Myslim, ze nemel nikdy ani zenskou v posteli…je o rok mladsi, nez ja. Bydli u rodicu, takze asi tak. Jinak fajn kluk, ale beru ho spis jako kamaradku.
V těch 55 + je postava konkurencni vyhoda oproti oplacanym vrstevnicim. Bohužel jí taky nemám zadarmo. Omezuju se celý život a pohyb ne moc nebaví. Chodím plavat a pěšky. Mám o 10 kg víc než na gymplu a přes 70kg to fakt pustit nechci.
@Arturie píše: Více
A kolik měříš?..plavání je na formování postavy super…
Ono uz ani neni, co psat…
A ani nebude…jo nekdy prichazeji nahle zvraty. To je zivot.
V tomto souhlasím, nebýt já zasraný prudič, který v otázce zdraví vlastních dětí věří výhradně sobě, pohodlně by velmi nedávno přehlédli ku®evsky masivní zánět ledvin.
@Mkmkz píše: VíceČteš vůbec, co někteří doktoři dokážou? Vždyť je to Tvoje tělo a Tvé zdraví, tak jak jej můžeš svěřit někomu jenom tak, abys prověřovala, jestli jsou jeho rady a předpisy adekvátní?
@Velryba černá píše: Více
Přesně.. někteří doktoři znají max. svůǰ "kousíček "a někdy ani to ne… chybí komplexnost… ![]()