Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23854
18.4.26 06:23
@jege píše: Více

Bejvavalo, bejvavalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.4.26 07:37

Každý nechť dělá vše podle svého svědomí. Fakt je, že pokud má muž milenku, v manželství mají nějaký zádrhel. Případně je to chronický suknickař. Často se ale doma “nic” neděje, manželky nic netuší. Doma pohoda, láska, rodina. Jen jakýsi únik do jiné reality. A vás to holky baví? Byt druhá a čekat na chvilku jeho pozornosti? Když o něco jde, byt na to sama, dovolen a svátky sama.. s vědomím, že doma si užívá. Může komunikovat omezeně. A v podstatě žije ve lži a neupřímnosti vici svým nejbližším. To není láska. Možná mám jiný pohled, ale nedělám nic, co by mě zranilo, ubližovalo. Ty manželky si vzali pánové z lásky. A teď je podvádí. Me to neláká ani trochu. Sdílet jeho intimitu přeneseně s jinou. Měla jsem muže, který za mnou běhal a moc se snažil mě získat. Když mi sdělil své pocity a lásku, okamžitě jsem odpověděla, že se zadanými muži nerandím, nechci to. Za pár dní podal žádost o rozvod, do 3 měsíců byl rozvedený. Manželka se ihned odstěhovala. A ja přistěhovala. Líbil se mi moc a byla jsem šťastná. Po letech vstoupil do sekty, přidělili mu hvězdnou lásku a bylo. Jakmile jsem viděla, že se něco děje, skončilo to. Nechci být milenkou ani podváděnou ženou. Každý ale ať žije, jak chce. Jen mám z těch příspěvku pocit, že tu milenky šťastné nejsou. A to je logické. Holky, všem přeji opravdovou lásku, partnerství a pevnost ve vztahu, ať jste jeden pro druhého :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24671
18.4.26 08:07
@VViktorie píše: Více

Proč vstoupit do sekty, když to bylo doma tak kräsne? Co je hvězda laska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.26 08:08
@stock píše: Více
Čteš mi myšlenky :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
75558
18.4.26 09:02
@Arturie píše: Více

No prosím.
Tohle jaro koukám slibuje mnohé dějové zvraty! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29562
18.4.26 09:27
@sirikit píše: Více

A helmuti budou mít smůlu. :pankac: to bude plukovnik, léčitel… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23854
18.4.26 09:51
@marin píše: Více

Dobre, rikejme mu Lecitel. Ale žádný šaman to není. Včera před půlnoci mi psal, jenže já už byla tuha. Že prý se nudil. Tak nevim, jestli bydli sam nebo pořad u te pritelkyne. To se časem ukaze. Určitě není ten typ, co by mi lhal. Třeba budeme jen kamosi, jen se budeme stykat víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23854
18.4.26 09:54
@sirikit píše: Více

On je hlavně rok Kone. Nové začátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29562
18.4.26 10:00
@Arturie píše: Více

Když ho znáš déle, tak to je jiné. Podle úvodního prispevku to vypadalo, že jde o náhodnou známost z centra Prahy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7986
18.4.26 10:13
@VViktorie píše: Více

A proč si myslis, že se všechno točí kolem chlapa a toho jak on to má doma? :think:
To, že jsou třeba oba zadaní a nebo naopak ta milenka využívá chlapa na sex tě nenapadlo?
Chlap se kvuli tobě rozvedl aniž by s tebou někdy něco měl, jen z čisté hluboké lásky?…woe tak to žeru, mělas tu pohádku víc vypilovat😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7986
18.4.26 10:14

Vítaná změna, Helmuti už jsou nuda, nuda, nuda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35750
18.4.26 10:24
@Adull píše: Více

Nějaká ostrá, po ránu, ne? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35750
18.4.26 10:25
@Adull píše: Více
Že jo?! Já to tvrdím už dávno, a všichni mě přesvědčují, jak je to strašně baví. :cert: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7986
18.4.26 10:30
@jege píše: Více

Proč myslíš? :think:
Pravda někdy nebývá ťuťu ňuňu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23854
18.4.26 10:41

Ne, to ne :mrgreen: já jsem obecně vuci chlapům hodně neduveriva. Líbil se mi vždycky, hlavně povahou, jen nebyla ta spravna konstelace hvezd. Teď si myslím, že nastala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová