Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Tohle by neměla zažívat žádná žena. Ani ty ne. To je fakt strašný.
co si nabrnknout někoho jinýho? Helmut nastavuje laťku tak nízko, že ji málo kdo dokáže podlézt.
@Venetia píše: Více
No oficiálně ano. Ale, je to jen přítelkyně, a ještě jí dokáže podvést hned, když Arturie kejvne. Doma spolu nespí. Všechno špatně. Takže to jeho zadání, není až tak žhavý. Je to jasnější?
@Honza 12 píše: VíceČili každý zadaný milenec či milenka jsou vlastně zcela nezadaní. To je skvělá myšlenka.
@My Melody píše: Více
Hluboce s tebou nesouhlasím.
Servis „skoro jako od maminky“ se z principu nemůže okoukat.
Korektněji, bude očekávat v ženě „partnerku“ v dobrém i zlém.
A nebo naopak, málokterého muže bude bavit „ženě neustále nadbíhat“.
Jednoho dne zjistí, že je to už tak náročné, že nadbíhat jiné je mnohem snadnější. ![]()
@Honza 12 píše: Více
Nicméně je porad zadaný a pravděpodobně jako všichni ostatní na to nebude nic měnit.
Takže výsledek je stejný… Nebo pořád nechápu co ti myslíš… Když dokáže odvést, tak je zadaný nějak méně?
@Velryba černá píše: Více
No vlastně, když jim ta ženská doma nestojí za věrnost. A mají ji u peudele, tak v podstatě vlastně jo.
@Josef_t píše: Více
Jenže já nejsem prilis pečující typ. Vaření mě nebaví, na jarni uklid si beru paní. Být milenka je vlastně velmi pohodlne. Záleží, jak ten chlap ma dlouhy retez. Měla jsem milence, se kterým jsem byla i na dovolene, chodila do divadel i na vylety. A takovéto usinani v naruci nevím jestli vlastně chci. To je fakt předcasne premyslet o nejakym sestehovani. Takže to tvoje “jen milenka” mi by mi zatím bohate stacilo. Stačí, ze mám na chate nakyblovanyho jednoho kamionaka, na víkend teda jenom naštěstí.
Příspěvek upraven 23.04.26 v 09:30
@Venetia píše: Více
Přesně tak, je zadaný méně, už jen tak nějak formálně. Když jeho srdéčko, a pták prahne po jiné. To snad chápeš i ty ne?
Většinou to má nějaký důvod… Když pominu neverniky od přirození… A takové asi nikdo doma nechce
@Arturie píše: Více
Prosím tě Josef provokuje nebo už trpí stareckou demenci. Četl to tu stokrát a stejně pořád bude valit to svoje pecovatelstvi
A co to mění na celkovém nastavení, na podstatě dané situace? Ať už dotyčný/á setrvává s oficiálním partnerem z jakéhokoli důvodu, zkrátka to tak je.