Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol píše: Více
Jo, to me taky napadlo
To mi vzdycky rikal ex o jedne bezdomovkyni na nadrazi, ktera nemela chrup…ze musi dobre, no vite co
Chlapi no
![]()
@Fukitol píše: Více
To po me chtěla jedna zenska, at si nechám vytrhat zuby ![]()
@Josef_t píše: Více
On práve není nezadany. Ale to zas nevim, kolik do toho chci investovat energie.
@Luxusnixicht píše: Více
Kočko, tohle není dobrý. Začíná se strefovar do tvych handicapu. Brzo te začne kritizovat i za veci, které nejsou pravda. Manipulace, devalvace. Zdrhej.
@Arturie píše: Více
On uz to v minulosti parkrat udelal…on tohle vzdycky blbe nese…a neumi se s tim asi srovnat…ale vim, ze by se to asi zhorsovalo, jak u nej fyzicky, tak i to, jak by mi to pak „osladil“…Mozna potrebuje holt novou obet…kde jeste bude moct hrat, ze to byla nahoda, ci jeji chyba…
Jenže tohle je dvojity ponizovani. Vyloženě v tobě chce vzbudit mindrak. Tohle se mi vůbec nelibi. Prekrocil hranice. Nemáš ráda to skryty ponizovani, tak tohle je úplně jasný upozorneni na tvoje fyzicky nedostatky.
Teď nerozumím, co je fyzicky nedostatek, handicap pokud mu zavadila zubem o pimpasa?
@M_Vladim píše: Více
To si nemyslim…ale taky se mi to nelibi…protoze to bylo nefer, pac ja mu to nikdy nevytykala a pak, ma to tak urcite s kazdou…coz samozrejme nelze prokazat, ale pokud by to tak nebylo a s jinymi byl v pohode, nebyl by duvod drzet si milenku, se kterou mam temer pokazde priznaky ED…
Takze se na me snazil hodit svuj nedostatek. Coz muzi s timhle problemem casto delaji. Vic v tom nevidim.
@Luxusnixicht tvl máš to zapotřebí? Dva ze dvou, kterým pořádně nestojí?
![]()
Son, fuki má pravdu. Je čas vyměnit Helmuta za pořádného kabrňáka, který se nesesype z drobného štrejchnutí řezákem, bude mu z tebe hučet v kládě dva dny a dvě noci v kuse, bude tě laskyplne držet za ruku cestou ve městě, a nebude na randeti viset na telefonu a vykecavat přes wa s manželkou nebo další milenou, aby náhodou neměl u jiné dvou hodinové okno mlčení jako u tebe. ![]()
Kdokoliv to může udělat jen tomu, kdo si to nechá líbit. ![]()
Prepac, ale nerozumiem, preco sa pchas do postele niekomu s ed. Na to sa fakt vykasli a bude po probleme. Nebude sa musiet riesit, ktoze je na vine.
@Centropen píše: Více
Ale to by byla nuda a nuda. Son potřebuje pořádného trotla nad kterým muze celé dny přemýšlet
. Bo pak by začala treba z nedostatku vzrušení prestavovat barak nebo tak, a to nechceme ![]()
@Lorre píše: Více
Aaale nebyla by to nuda. Když by byly vody hodně stojaté a duha kam se podíváš, vždycky jde udělat nějaké drobné rošambo, pro trochu vzruchu. A když je extra dobrá konstelace omluví se nakonec ten v podstatě „nevinný“ ![]()