Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Tak to je dobra zprava, ze neni zenaty a nejsou v tom deti.
Já kvůli tomu neprudila, jen jsem se odmlčela…a nebylo to jen kvůli tomu…od toho setkání se to všechno nějak pokazilo…a to že mi píše divně proto, že měl stresy s Ex, mi taky nepřijde normální…to je jako kdybych já na něj byla nepříjemná, že jsem se pohádala s kamarádkou, nebo s mým Ex…
A pak tomu ještě nasadil korunu dalším zcestným prohlášením, když jsem se ho ptala, proč vůbec nepíše o sexu.. a já už na to nějak nemám nervy… pořád se stresovat, kde s kým je, když se odmlčí… protože jemu se opravdu věřit nedá. A já tu - alespoň částečnou loajalitu potřebuju, kdyby měl jen manželku, tak budiž… jenže podle všeho, to tak bohužel není…a to už mi přijde takové bez úrovně…o takovýho chlapa zájem nemám. A teď už na to umím koukat i rozumově, nejen skrz tu zamilovanost…a myslím, že těch mínusů, už je víc…plus je v podstatě jen to psaní
A i to teď bylo mizerný.
s tim slovem laska opatrne, at ho nevyplasite ![]()
@Lorre píše: Více
@Lorre píše: Více
No nejlepší bylo, když se jednou odmlčel na celý večer a nejdřív tvrdil, že měli problémy s wi-fi připojením celý víkend a že to přijde někdo opravit ( přičemž se ta „porucha“ projevila jen v neděli večer) ( mimo jiné měl zrovna rodinu na Mallorce), když se mi to nezdálo, tak to ještě dovysvětloval tak, že na telefon vlastně tak moc nekouká, když je doma a na závěr prý, že asi vlastně brzy usnul
A pak mu má člověk něco věřit, když sám vlastně neví
![]()
@Honza 12 píše: Více
No spíš se toho nahromadilo víc najednou…nejvíc mi vadilo, že na mě chtěl něco hodit, co se sexu týče, jak jinak…a tohle s tím odmlčením, byla poslední kapka..
@Luxusnixicht píše: Více
trouba. Kdyby rekl, ze se mu vylilo pivo do wifi modemu, kdyz se natahoval pro joint, tak to by bylo uveritelne ![]()
@Fukitol píše: Více
Jezis
@Sonarka kedy uz konecne dvihnes latku.