Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106492
22.4.26 13:05
@Arturie píše: Více

To mas skoro jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
22.4.26 13:06
@Luxusnixicht píše: Více

A mně taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4599

to je prvni krok 🏳️‍🌈 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18033

Tak to je dobra zprava, ze neni zenaty a nejsou v tom deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
22.4.26 13:08

Já kvůli tomu neprudila, jen jsem se odmlčela…a nebylo to jen kvůli tomu…od toho setkání se to všechno nějak pokazilo…a to že mi píše divně proto, že měl stresy s Ex, mi taky nepřijde normální…to je jako kdybych já na něj byla nepříjemná, že jsem se pohádala s kamarádkou, nebo s mým Ex… :roll: A pak tomu ještě nasadil korunu dalším zcestným prohlášením, když jsem se ho ptala, proč vůbec nepíše o sexu.. a já už na to nějak nemám nervy… pořád se stresovat, kde s kým je, když se odmlčí… protože jemu se opravdu věřit nedá. A já tu - alespoň částečnou loajalitu potřebuju, kdyby měl jen manželku, tak budiž… jenže podle všeho, to tak bohužel není…a to už mi přijde takové bez úrovně…o takovýho chlapa zájem nemám. A teď už na to umím koukat i rozumově, nejen skrz tu zamilovanost…a myslím, že těch mínusů, už je víc…plus je v podstatě jen to psaní :think: A i to teď bylo mizerný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4599
22.4.26 13:08

s tim slovem laska opatrne, at ho nevyplasite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
22.4.26 13:15
@Lorre píše: Více
:hug: Já vím, letí to… ještě předminulý rok jsem ti k narozeninám kupovala bublifuk..a teď? Teď jsi si přál pouta, bič a lubrikační gel :,( Co bude příští rok :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
22.4.26 13:24
@Lorre píše: Více

No nejlepší bylo, když se jednou odmlčel na celý večer a nejdřív tvrdil, že měli problémy s wi-fi připojením celý víkend a že to přijde někdo opravit ( přičemž se ta „porucha“ projevila jen v neděli večer) ( mimo jiné měl zrovna rodinu na Mallorce), když se mi to nezdálo, tak to ještě dovysvětloval tak, že na telefon vlastně tak moc nekouká, když je doma a na závěr prý, že asi vlastně brzy usnul :lol: :think: A pak mu má člověk něco věřit, když sám vlastně neví :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
22.4.26 13:28
@Honza 12 píše: Více

No spíš se toho nahromadilo víc najednou…nejvíc mi vadilo, že na mě chtěl něco hodit, co se sexu týče, jak jinak…a tohle s tím odmlčením, byla poslední kapka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4599
22.4.26 13:34

trouba. Kdyby rekl, ze se mu vylilo pivo do wifi modemu, kdyz se natahoval pro joint, tak to by bylo uveritelne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
22.4.26 13:38

Cože? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
22.4.26 13:43
@Velryba černá píše: Více

Co cože? :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
22.4.26 13:45
@Fukitol píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :palec: Tebe si měl Helmi vzít jako poradce pro svá alibi :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
22.4.26 13:45

Co na tebe chtěl hodit? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6231
22.4.26 13:50
@Fukitol píše: Více

Jezis :lol: @Sonarka kedy uz konecne dvihnes latku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová