Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Emma byl jediný důvod proc jsem to sledoval
. A jeste jsem sledoval Hannah Montanu, to bývalá taky fakt pěkná holka. Nez se z ni stala šílená exhibicionistka vyplazujici jazyk. Celkem pěkná byla i ta mladá z gilmorek ![]()
@Lorre píše: Více
Samozřejmě, chápu, že jsi zaneprázdněn mnohem zajímavějšími úvahami, ale žrát se musí.
![]()
@Velryba černá píše: VíceŘekla bych, že se ptá, zda to má být, řecká, italská, vietnamská…kuchyně. ale můžu se samozřejmě mýlit.
@Lorre píše: Více
Ty mas zvlastni vkus
I kdyz Alexis Bledel z Gilmorek neni spatna…Emma je taky pekna, ale Amanda a Miley Cyrus…
Za me jsou tuctove a Amanda navic i takova vykulena
Mne se treba libily ty holky z Modry laguny za mlada, jak Brooke Schieldsova, tak i Milla Jovovich…libi se mi i Liv Tyler napriklad, Melissa George, nebo Elisha Cuthbert…tu mam ostatne v ikonce
A libi se mi vlastne hodne zen…ale ty tve teda ne
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
To uz budu stara breca, to uz se s nikym schazet nebudu
Leda tak, ze by jsi mel zajem jet na vozejcku spolecne nakrmit kachny
Rohliky nam obstara Lorre. ![]()
Tss na Amandu Seyfried mi nesahej
, oblibena bloncka, Miley Cyrus klidne hatuj, ta uz se mi nelíbí
. Líbila se mi jen jako teen.
Z tech tvych je pěkná jen Elisha Cuthbert, jinak vubec. My jsme si nikdy v ničem nerozumneli ![]()
@Centropen píše: Více
Ano, tys vzdycky byla moje spriznena duse ![]()
Lorre uz v te době bude hnojit zahrádku ![]()
@Luxusnixicht proč jste se s Helmutem rozešli tentokrát? Nějak mě to uniklo.
@Honza 12 píše: Více
Protoze si mysli, že jí byl neverny. Asi 2 hodiny neodepsal. A bylo to v miste, kde tyhle odmlky miva pravidelne.
@Arturie píše: Více
Ona od něj toleruje věci, co většina lidí nikdy nezkousne. Tvrdí, jak to přesně takhle chce. A pak to odstřeli kvůli tomuhle? Takové kravíně? To mě hlava nebere. ![]()