Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
No ja nevim…treba prsa by mela mit vetsi zenska
A pak treba taky boky a celkove spodni cast tela, muze mit zenska vetsi, nez chlap…chlapi maji proste jiy typ postavy, to nelze srovnavat
Ja na tohle nehledim…znam hodne chlapu, co maji boubelku a sami jsou stihli, podotykam, ze uz si ji tak nasli…ja to mam tak, ze mam spis urcite rozpeti, nez ze bych vyslovene inklinovala k urcitemu typu postavy…ale samozrejme neco uz by pro me taky bylo moc
Ale nejake kilo sem tam, neresim…to se v prubehu zivota stava…a co se vysky tyce, tu neresim vubec, dlouhani mi neimponuji o nic vic, nez drobci…spis si vsimam oci a rukou
A taky rtu. Tehle veci si vsimam jako prvni. Takze mi staci, kdyz nebude nejak vyrazne mensi, nez ja…coz moc muzu neni
Vetsinou tech 170 alespon maji.
@Luxusnixicht píše: Více
Chm chm, jak už je to dlouho? ![]()
Dosavadní rekord radiového klidu je 14 dní, ne?
@Velryba černá píše: Více
Ne, nerekla jsem nic…ale z dob minulych, to vi, tedy ne primo tohle, ale byly to podobne veci…a myslim, ze v tomhle uz ho nikdo moc nepredela…pro me je to bohuzel dost neslucitelne s jakymkoliv vztahem a myslim, ze dalsi takove setkani, bych uz nedala…a ani me to nelaka. V tomhle zase vsechna cest Andymu…ten se choval uplne dle mych predstav…
Teda na tech setkanich..pak uz samozrejme ne
U Helmuta moc nechapu, co to ma znamenat…ale obvykle, kdyz mu neco takoveho vytknu, mi rekne, ze uz je takovy a ze vi, ze to s nim neni vzdy lehke…
Ale ze mu to klidne mam vzdy rict…jenze to bych mu musela neco vytykat kazdejch 5 minut
A proste jsem to uz nechala bejt…asi to holt v sobe nema. Prijde mi, ze ho to hrozne otravuje, tyhle ruzne neznosti a venovat se nekomu…
A bylo to tak vlastne vice, ci mene, vzdycky…kdyz jsem mu neco rekla, tak pristi setkani to zlepsil a dalsi uz zase, jak kdybych nic nerekla
![]()
@sirikit píše: Více
Presne tak, rekord je 14 dni…ted to bude tyden - zitra.
To u mě čekej tak po roce intenzivniho setkavani, myslím třeba aspoň 1× tydne.
Já takhle také jednou zahlásila do prostoru, jestli si hrajeme na tradiční muslimské manželství… ![]()
Par kilo navic mi taky nevadi. Ja spis narazim uz na obezni zeny, nebo az moc vysoké. Tam se fakt necítím vubec dobre. Asi se musim citit jako silnější
.
Ja si vsimam ksichtu a vlasu, ale to uz jsem prozradil
. To pak muze mít postavu 90-60-90, ale kdyz se mi nezalibi v obliceji, tak uz se pritazlivost obvykle nezmeni.
@Anonymní píše: VíceČili ustupuješ ze strachu, to nejspíš většina rodičů. Během odběrů jsi přítomna, není důvod, aby (jak vůbec) se takto na dítěti mstili. A čemu říkáš, být hnusná? Neústupnosti?
Promiň, jsem nepozorná. ![]()
Pak jsem si všimla, že to v tom příspěvku, na který jsem reagovala, píšeš.
No, ale ten, kdo naposled neodepsal, jsi ty, ne? ![]()
@Velryba černá píše: Více
Ale to žádnej zdravotník neudělá. Leda by byl magor
A ještě na dítěti. Ono někdy ty hystericke maminky jsou spíš přítěž.
Tím nemyslím vás dvě. ![]()
@zmrzlik píše: Více
To je blbý, no. Jestli by nebylo lepší s tím rodičem (spolu)pracovat. Ostatně zdravotníci si musí často poradit i s vyjetým dospělým pacientem.