Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (544)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13476
21.4.26 17:57
@Lorre píše: Více

No ja nevim…treba prsa by mela mit vetsi zenska :nevim: :mrgreen: :jazyk: A pak treba taky boky a celkove spodni cast tela, muze mit zenska vetsi, nez chlap…chlapi maji proste jiy typ postavy, to nelze srovnavat ;) Ja na tohle nehledim…znam hodne chlapu, co maji boubelku a sami jsou stihli, podotykam, ze uz si ji tak nasli…ja to mam tak, ze mam spis urcite rozpeti, nez ze bych vyslovene inklinovala k urcitemu typu postavy…ale samozrejme neco uz by pro me taky bylo moc :mrgreen: :jazyk: Ale nejake kilo sem tam, neresim…to se v prubehu zivota stava…a co se vysky tyce, tu neresim vubec, dlouhani mi neimponuji o nic vic, nez drobci…spis si vsimam oci a rukou :* A taky rtu. Tehle veci si vsimam jako prvni. Takze mi staci, kdyz nebude nejak vyrazne mensi, nez ja…coz moc muzu neni :mrgreen: Vetsinou tech 170 alespon maji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75353
21.4.26 18:02
@Luxusnixicht píše: Více

Chm chm, jak už je to dlouho? :think:
Dosavadní rekord radiového klidu je 14 dní, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13476
21.4.26 18:07
@Velryba černá píše: Více

Ne, nerekla jsem nic…ale z dob minulych, to vi, tedy ne primo tohle, ale byly to podobne veci…a myslim, ze v tomhle uz ho nikdo moc nepredela…pro me je to bohuzel dost neslucitelne s jakymkoliv vztahem a myslim, ze dalsi takove setkani, bych uz nedala…a ani me to nelaka. V tomhle zase vsechna cest Andymu…ten se choval uplne dle mych predstav… :jazyk: Teda na tech setkanich..pak uz samozrejme ne :mrgreen: :roll: U Helmuta moc nechapu, co to ma znamenat…ale obvykle, kdyz mu neco takoveho vytknu, mi rekne, ze uz je takovy a ze vi, ze to s nim neni vzdy lehke… :think: Ale ze mu to klidne mam vzdy rict…jenze to bych mu musela neco vytykat kazdejch 5 minut :lol: A proste jsem to uz nechala bejt…asi to holt v sobe nema. Prijde mi, ze ho to hrozne otravuje, tyhle ruzne neznosti a venovat se nekomu… :think: A bylo to tak vlastne vice, ci mene, vzdycky…kdyz jsem mu neco rekla, tak pristi setkani to zlepsil a dalsi uz zase, jak kdybych nic nerekla :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13476
21.4.26 18:08
@sirikit píše: Více

Presne tak, rekord je 14 dni…ted to bude tyden - zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23724
21.4.26 18:33

To u mě čekej tak po roce intenzivniho setkavani, myslím třeba aspoň 1× tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13476
21.4.26 18:41
@Arturie píše: Více

Dobre, tak uvidime za rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.26 18:41
.

Příspěvek upraven 22.04.26 v 01:40

• Citovat
  • Upravit
302
21.4.26 18:42
@Anonymní píše: Více

A co je podle tebe řešení po dobrém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.4.26 18:44

Já takhle také jednou zahlásila do prostoru, jestli si hrajeme na tradiční muslimské manželství… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.26 18:51
.

Příspěvek upraven 22.04.26 v 01:41

• Citovat
  • Upravit
30014
21.4.26 18:54

Par kilo navic mi taky nevadi. Ja spis narazim uz na obezni zeny, nebo az moc vysoké. Tam se fakt necítím vubec dobre. Asi se musim citit jako silnější 8).
Ja si vsimam ksichtu a vlasu, ale to uz jsem prozradil :mrgreen:. To pak muze mít postavu 90-60-90, ale kdyz se mi nezalibi v obliceji, tak uz se pritazlivost obvykle nezmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.4.26 18:54
@Anonymní píše: Více
Čili ustupuješ ze strachu, to nejspíš většina rodičů. Během odběrů jsi přítomna, není důvod, aby (jak vůbec) se takto na dítěti mstili. A čemu říkáš, být hnusná? Neústupnosti?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75353
21.4.26 18:58

Promiň, jsem nepozorná. :oops:
Pak jsem si všimla, že to v tom příspěvku, na který jsem reagovala, píšeš.
No, ale ten, kdo naposled neodepsal, jsi ty, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
21.4.26 19:00

Ale to žádnej zdravotník neudělá. Leda by byl magor :lol: A ještě na dítěti. Ono někdy ty hystericke maminky jsou spíš přítěž. :lol: Tím nemyslím vás dvě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.4.26 19:02
@zmrzlik píše: Více

To je blbý, no. Jestli by nebylo lepší s tím rodičem (spolu)pracovat. Ostatně zdravotníci si musí často poradit i s vyjetým dospělým pacientem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová