Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Velkou část ano. Některé potřebují i speciální VF holter. Vysvětlení: většina dějů v akci srdce je pozorovatelná tak nejvýš v hercích. Ale nedávno se přišlo na šíření vzruchů / synchronizací rychlejších o řád výš. Přišlo se na to při vyzkumu, proč jsou někteří lidé při implantovaném kardiostimulátoru unavení. I proto se preferovaly inteligentní defibrilátory, které zasahují jen při poruše rytmu, jinak „mlčí“. Teď už se dělá nová generace, která tenhle nesoulad v ve vysokých frekvencích v rytmu komor zohledňuje. Český objev. Nové stimulatory jsou na trhu asi dva roky.
Příspěvek upraven 21.04.26 v 16:45
@Anonymní píše: Více
@M_Vladim píše: Více
Nedali, sestra se smála, pak už trochu míň, když viděla, že to myslím vážně
, ale byly fáze, kdy bych si to byla klidně schopná píchnout sama ![]()
Vidíš, já sestru vypucovala v jednu v noci za to, že mi hrabe na dítě, ačkoli jsme byly domluvené jinak a za druhé, že mu rve do podpaží digitální teploměr, kterým tu teplotu ovšem neumí změřit. To je divení, když ona zapíše 38,6°C, zatímco je reálná teplota 39,8°C…
Byl jsem u porodu…
Obou kluků.
Poprvé to bylo haló, školení…o tři roky později už momálka, Úďo.
Příspěvek upraven 21.04.26 v 17:00
@Velryba černá píše: Více
Příspěvek upraven 22.04.26 v 01:46
Jasně jsem psala, že jsme byly s danou sestrou domluvené na určitém postupu, věděla, že mu nemá nikam nic cpát. Tu teplotní křivku potřebuje doktor, pokud ona dítěti zapíše o více než stupeň nižší teplotu, ovlivňuje pohled na vývoj nemoci. Jinak můj přístup efekt má a to poměrně rychlý.