Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14957
21.4.26 17:31
@Arturie píše: Více

No jestli se zamilujes, zacnu verit na zazraky :D Ale drzim pesti…z lasky ja mam vzdy radost :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
21.4.26 17:33
@Luxusnixicht píše: Více

A co teprv kdyz chlap necha zenskou sahnout pod stolem na rostaka, a pak nic:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
21.4.26 17:34
@Anonymní píše: Více

Představ si situaci, kdy zrovna nechceš dítě otravovat měřením teploty. Dítě je subjektivně v pohodě, vejrá soustředěně na pohádku. Přijde sestra a nesmyslně trvá na tom, že měření proběhne teď okamžitě. V klidu oznámím, že ho teď měřit nebudu, poněvadž dozajista vysokou horečku nemá, stačí si na něj sáhnout. Sestra mě tedy zkouší vyděsit rizikem febrilních křečí. :roll: :mrgreen: Tak tudy ne, vážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
21.4.26 17:36

Ja prave taky no :oops: Zatim jsem se dokopala jen k tomu behani…ale jidlo ne a ne vyladit… :zed: Potrebovala bych se asi zamilovat :nevim: :jazyk: Nebo radsi ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
21.4.26 17:40

@Luxusnixicht můžu se zeptat na něco ohledně Helmouše? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.26 17:44

Ahaa, tak proto mě vymazal zrovna až letos :mrgreen: brečela jsem zase jak želva 🐢 :mrgreen: já tu asi chvíli s váma budu než se z toho dostanu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14957
21.4.26 17:45
@Klopotkova píše: Více

No tak co jsem jedla urcity den, nevim uz presne :D Ale povolene bylo vse, co ma nizke sacharidy…tedy treba i sadlo a skvarky :mrgreen: :P Coz me bavilo :lol: A samozrejme veskere maso, zelenina, z ovoce to byly lesni plody, pak samozrejme vejce, orechy, syry, bile jogurty, tvaroh, ruzne pomazanky, salamy a misto peciva jsem pouzivala vecerni chlebik…takze ono to neni tak chude…a ted uz prodavaji treba i ruzne pudinky - low carb, nugetu - low carb…ale zase jsou v tom sladidla, takze s mirou. Ja se teda neomezovala, jedla jsem kdyz jsem mela hlad a chut…klidne i vecer…a hubnuti fungovali i tak…uz treba po 14 dnech, mi byly o dost volnejsi kalhoty…ale pry jde nejdriv pryc voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
21.4.26 17:46
@Velryba černá píše: Více

Jasan :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.26 17:46
@Velryba černá píše: Více

Chápu, to jsou nemocnice, tam se kouká na čas a záznam.. Ony mají předepsané hodiny na tu rutinu a člověk je tam dost ve stresu mimo domov a s marodným cvrčkem.

Příspěvek upraven 22.04.26 v 01:42

• Citovat
  • Upravit
30873
21.4.26 17:48

Ctim zásadu ze muz ma byt vic prostorové obsáhlý. At uz do sirky nebo vysky. Když to tak neni, cítím se blbe 8). Tím mimochodem nesoudim tebe, nikdy sem te precejenom nevidel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
21.4.26 17:49
@Andelskej_Satan píše: Více

No to je taky mrzute :nevim: :cert: :mrgreen: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.26 17:50
:hug: buď, bude líp, změň si heslo na mailu a už tam nelez, bude to časem lepší, když vydržíš no contact :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
1222
21.4.26 17:51

Nemusí, zákonný zástupce je rodič, jim bohatě stačí, když zapíší, že jsem odmítla měřit. Aktivně nabízený podpis negativního reversu na jednotlivé úkony odmítli. A věř, že to velmi rychle začalo fungovat. Včetně toho, že když jsem chtěla/potřebovala na chvíli odejít, sami odložili nejen měření teploty (ano, včetně lékařů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
21.4.26 17:53

Nečetla jsem detailně (protože jsem hledala zdejší recepty :lol: ). Psala jsi něco o tom, že pořád zíral do mobilu a šel několik metrů před tebou. Řekneš ty mu to hned, že tě přesně tohle štve? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75768
21.4.26 17:55
@Klopotkova píše: Více

Nestraš! :cert: :cert:
Dneska jsem měla budíček v 5. Ty potržený skřivany v životě nepochopím. :zed:
Já doufám, že až zhubnu, mnohem líp si budu užívat nakupování hadrů. :dance: :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová