Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
No jestli se zamilujes, zacnu verit na zazraky
Ale drzim pesti…z lasky ja mam vzdy radost
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
A co teprv kdyz chlap necha zenskou sahnout pod stolem na rostaka, a pak nic:)
@Anonymní píše: Více
Představ si situaci, kdy zrovna nechceš dítě otravovat měřením teploty. Dítě je subjektivně v pohodě, vejrá soustředěně na pohádku. Přijde sestra a nesmyslně trvá na tom, že měření proběhne teď okamžitě. V klidu oznámím, že ho teď měřit nebudu, poněvadž dozajista vysokou horečku nemá, stačí si na něj sáhnout. Sestra mě tedy zkouší vyděsit rizikem febrilních křečí.
Tak tudy ne, vážení.
Ja prave taky no
Zatim jsem se dokopala jen k tomu behani…ale jidlo ne a ne vyladit…
Potrebovala bych se asi zamilovat
Nebo radsi ne ![]()
Ahaa, tak proto mě vymazal zrovna až letos
brečela jsem zase jak želva 🐢
já tu asi chvíli s váma budu než se z toho dostanu ![]()
@Klopotkova píše: Více
No tak co jsem jedla urcity den, nevim uz presne
Ale povolene bylo vse, co ma nizke sacharidy…tedy treba i sadlo a skvarky
Coz me bavilo
A samozrejme veskere maso, zelenina, z ovoce to byly lesni plody, pak samozrejme vejce, orechy, syry, bile jogurty, tvaroh, ruzne pomazanky, salamy a misto peciva jsem pouzivala vecerni chlebik…takze ono to neni tak chude…a ted uz prodavaji treba i ruzne pudinky - low carb, nugetu - low carb…ale zase jsou v tom sladidla, takze s mirou. Ja se teda neomezovala, jedla jsem kdyz jsem mela hlad a chut…klidne i vecer…a hubnuti fungovali i tak…uz treba po 14 dnech, mi byly o dost volnejsi kalhoty…ale pry jde nejdriv pryc voda…
@Velryba černá píše: Více
Chápu, to jsou nemocnice, tam se kouká na čas a záznam.. Ony mají předepsané hodiny na tu rutinu a člověk je tam dost ve stresu mimo domov a s marodným cvrčkem.
Příspěvek upraven 22.04.26 v 01:42
Ctim zásadu ze muz ma byt vic prostorové obsáhlý. At uz do sirky nebo vysky. Když to tak neni, cítím se blbe
. Tím mimochodem nesoudim tebe, nikdy sem te precejenom nevidel ![]()
Nemusí, zákonný zástupce je rodič, jim bohatě stačí, když zapíší, že jsem odmítla měřit. Aktivně nabízený podpis negativního reversu na jednotlivé úkony odmítli. A věř, že to velmi rychle začalo fungovat. Včetně toho, že když jsem chtěla/potřebovala na chvíli odejít, sami odložili nejen měření teploty (ano, včetně lékařů).
Nečetla jsem detailně (protože jsem hledala zdejší recepty
). Psala jsi něco o tom, že pořád zíral do mobilu a šel několik metrů před tebou. Řekneš ty mu to hned, že tě přesně tohle štve? ![]()
@Klopotkova píše: Více
Nestraš!
![]()
Dneska jsem měla budíček v 5. Ty potržený skřivany v životě nepochopím. ![]()
Já doufám, že až zhubnu, mnohem líp si budu užívat nakupování hadrů.
![]()