Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše: Více
Ať ti to vysvetli sama. Son tomu říká intuice, já tomu říkám paranoia. Ale nebyla jsem u toho, můžu se mylit.
@Arturie píše: Více
Ja bych na to taky vsadil. Výmluva s kebabem je jeste dobra oproti jinym co ji pise
. Minule zas kupoval 4h toaletak nebo co… ostatně stejne jako vyuzije obcas ji na pracovní ceste, tak v jiných lokalitách zas vyuzije jiné. Můžou to byt kamarádky, můžou to byt prostitutky.
@zmrzlik píše: Více
Sis zavri dvere ty kazisuku
. Konečně si stary Lorre muze vrznout a ty tu delas krena
@Lorre píše: Více
Jako já nerikam, ze ne, kor když má takove prilezitosti. A Son taky sbalil v baru přes kolegu, tak proč by nevyuzil stejný modus operandi, když to funguje. Ale zase prudit kvůli tomu, ze mi někdo pár hodin nenapise mi přijde pritazeny za vlasy.
@Luxusnixicht píše: Více
A já myslel, že je plnolety ve vsech státech světa, takže 21.
![]()
Ale tak…znáte to:
„To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mě nejdou!“
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 22.04.26 v 10:08
Jenže to je způsobené situaci, nez ze by taková treba byla. Když to dela pravidelně a nepůsobí důvěryhodne, tak ses pak taky paranoidní. To je nevyhoda takoveho vztahu na dalku. Jakmile clovek jednou naruší důvěru, jen tezko se pak vrací zpet.
Tak minule, před chvilkou byla krize, že Helmutovy na Son přišla stará. Což se nepotvrdilo, vyříkaly si to. A teď najednou tohle?
To je fakt za trest, ten jejich pseudo vztah.
Je nejvyssi cas Helmuta vymenit. Za nekoho, kdo je bliz a muze se casteji vidat. Protoze Son mela skopcaka tolik let, nemuzeme ji hned dohodit Cecha, to by byl sok
Takze jako prechodne reseni navrhuji sudetskeho Nemce.
Kdo se toho ujme? Ja jako lidr jsem moji cast uz splnil, dodal vam vizi a ted by se toho nekdo jiny mel ujmout a provest ![]()
@Lorre píše: Více
Většina paranoických stavů vychází ze způsobené situace🤔…ale abys tomu podlehl musíš mit k tomu dispozice🤷🏼♀️
Příspěvek upraven 22.04.26 v 11:10
@Mkmkz píše: Více
to je jasne, jinak bych pres den nezevloval tady ![]()
@Fukitol píše: Více
Tehly a kelnu do ruky a hybaj budovat hodnoty
kazdy by len myslel a daval vizie ![]()