Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mkmkz píše: Více
Delam nejen vize. Muj tym vzdy podporuji, takze resim i problemy. Mam manazersky styl racek:
Priletim nahle, kdyz je problem, udelam velky hluk, vsechno po$eru a pak odletim ![]()
@M_Vladim píše: Více
Neexistuje dokonaly clovek… navic co je pro nekoho dokonalost, je pro jineho nedokonalost.
A takove ty souteze o nejkrasnejsi zenu/chlapa planety jsou nesmysl, na svete jsou miliony krasnych zen/ muzu, ale neexistuje zadna nejkrasnejsi a zadny nejsexy chlap planety. A ty rebricky, tam hlasuji lide, kteri ty somariny ctou, hlasuji o celebrite, kterou media zhruba v tom obdobi promuji nejcasteji a hlasuji dle sveho individualniho vkusu, takze vysledek ukazuje prd a ne to, kdo je nejkrasnejsi. ![]()
Příspěvek upraven 22.04.26 v 12:04
@Lorre píše: Více
No a ja zas nechapu tvuj vkus, ani vkus Son, nelibi se mi nejak zrovna zadna, ktera se libi vam.
@Arturie píše: Více
@Fukitol píše: Více
Ja jsem bohuzel z oblasti cech, tudiz taky padám ![]()
Co, ktera celebrita se mi libi? Maloktera… libi se mi mix s exotikou, nebo beloska brunetka, ale maloktera se mi fakt libi, kdybych si musela vybrat, tak se mi libi zena, ktera vypada jak Monica Bellucci, asi ta se nejvic priblizuje typu belosky, ktera se mi libi.
Příspěvek upraven 22.04.26 v 12:35
@My Melody píše: Více
No celebrity blondýny jsme probírali
. Z brunet bych mel zas jiny materialy ![]()
Zadany je teď. Deti v tom nejsou, ženatý neni. Když to bude oboustranna láska, nevidim problém.
Je to zajímavé, jak má každý jiný vkus… mně se líbí poměrně dost žen…ale hrozně málo mužů ![]()
Přesně tak…aneb krása záleží na tom, kdo ji posuzuje ![]()
Psal jsem prechodne reseni. Finalni reseni je nekdo mistni, tak se klidne muzes jit rozcvicit ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ta taky, libi se mi malo muzskych celebrit, ale taky zenskych, presto je lidi oznacuji za krasavce… ale nekdy vidim tak zajimave krasnou zenu, ze mam problem necumet jak na umelecke dilo, treba v supermarketu prede mnou stala cernoska, dokonale crty obliceje, mela teplaky, nenalicena a vlasy neucesane a pritom nadherna, kdyby se trochu upravila, je supermodel.