Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
Aneb jak ze sebe udělat služku od samého začátku. ![]()
@Honza 12 píše: Více
Asi, jak kdo
Někdo formálně a dovolí si v to mileneckem vztahu více, přesto má důvod, proč v tom vztahu chce zůstat… A někdo jede hodně natajno a vztah doma normálně funguje.
Mas to Fukiho, za chlapy… Ten ti to může objasnit a myslím, že manželku vůbec u zadku nemá.
Co bys dělal ty, kdyz máš malé děti s vidinou doživotní o celibatu?
Ukončil vztah?
@Venetia píše: Více
No práve, čím víc ctu Josefa, tak jsem šťastná za status milenky. Navíc tenhle zakladal a stavel restauraci, i tam vařil, ten nehleda hospodyni. Od takových zdrham tempem antilopy.
@Arturie píše: Více
Já myslím, že ta rutina nutného vaření a uklízení nebaví nikoho ![]()
Příspěvek upraven 23.04.26 v 09:38
@Velryba černá píše: VíceŠmarjá, neplašte mě nebo si ho rovnou zablokuju
@Arturie píše: Více
Asi tak… Tohle bych ve svém věku určitě chtěla, kolem někoho skákat
Doma…no, někdo chce. ![]()
A to právě proto, aby je neměl doma. ![]()
Takový callboy. ![]()
@Venetia a @Arturie Mě treba to baví
. Radase starám o rodinu. Jsem staraci typ
. U uklízení si odpocinu. Nemusím pořád myslet jako v práci. Jasně, že manžel taky doma něco dělá. Není všechno je na mně. Ale ráda uvařím. Taková domácí pohoda je pro mě top. Nechápu, že to berete úplně takhle extrémně
. Jako starat se o někoho
. Vždyť ten partner se taky o mě „stara“. Je to 50 na 50
. Zas kdyz je mi blbe, uvari mi caj atd. Nejsem na to sama. Vy to berete, jako by ten chlap byl bezrukej a ležák a vy ho jen obskakovaly
. Tak to přece není. Kdyz s někým žiješ, rozdelite si co kdo dělá ke spokojenosti ne? ![]()
Mě by především zajímalo, co za maminkovskou péči partnerky nabízí recipročnè Josef.
![]()
Protože najít v 50++ kalupinku, která bude oddaně rotovat kolem pána, po většinu dne zdobícího s lahváčem gauč, je, tipuju těžká písemka.
@sirikit píše: Více
Tak to nechce nikdo.
.Ale úplně nirmalni fungování ve dvou
.
Probouzet se s někým… Trochu napoví, jestli dotyčný / dotyčná, objímá peřinku.
![]()
@xiaxxx píše: Více
Tak ty jsi takový ten Josefův pečovatelsky typ
Mně to zase nebaví, přes tyden, když jsem v práci, tak na to kašlu… Pak to honím před návštěvou milence… Viz vedle
@sirikit píše: Více
Podle toho co pise… Fotbal, TV… asi nic moc