Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xiaxxx píše: Více
Ne prosim, nestehuj me. Ona by me kousla do schwanta
a vykrmila me svym rizotem. Ma uz v mrazaku navareno asi 5 kg, bo to nikdo nechce jist
. Budu pak nepoužitelný pro tebe ![]()
@Centropen píše: Více
Taky mě to pravidelně obveseluje.
Já z obcasneho posezení na pivku s kámošema Myšáka ochotně vozím, ať nemusí na vlak - přes okresní město, kde mívají srázky, se často vracím z práce.
Někdy pro něj ve své dobrotě těch cca 15 kiláků i zajedu spešl. ![]()
Ale nemám sebemenší problém s tím, když někde po akci přespí, nebo se tam pár dní zdrží, stejně, jako s tim samým u mě nemá problém on.
Jsme ve vztahu, ne v zajišťovací vazbě.
@sirikit o víkendu budu nejspíš tam někde u vás, jestli to vyjde.
Příspěvek upraven 30.04.26 v 15:48
@tess50 píše: Více
Jé, jo? ![]()
Okamžitě mě napadlo, že bysme se mohly vidět, ale asi to necháme na dobu, až se s Plukovníkem lépe poznáte, že?
Kazišuka na druhým rande netřeba. ![]()
Ježiš, neumíš si představit, jak vám oběma držím palce! ![]()
@Arturie píše: Vícetaky ti to věřím.
@Lorre píše: Více
Ne, promin
. V ramci odvykacky od Helmuta musí Soni nutně kousat do jineho (no prostě vime kam
) a ty jsi na řadě
. Bude holt okousanej no
… A rizoto jist budeš! Tady o tom diskutovat vubec nebudeme
.
@sirikit píše: Více
Hele, úplně v klidu. Stejně tam nebudeme sami a budu zkoušet motorku. To bude výzva. Třeba to na tom skončí
🫣 a jakepak rande, když to bude víkend. Jestli budu mít hlídání.
Na co hlídání, na psy?
Jestli mi nesežerou westíky, tak mi je přivez sem, já si ten útulek stejně časem vybuduju. ![]()
Nějak za 14 dní tu bude kokr v. dcery, která odlítá pracovně do Indonésie, a na konci června wesťoš kámošky.
Naše holky mají smečku rády.
@Centropen píše: Více
To bude asi ještě chvíli souběh, si myslím. ![]()
Neudělala bych to jinak, s Plukovníkem je to čerstvý.
Ale rozumíš, máj, lásky čas, hrdličky zval ku lásce hlas..☝️
A ten rok Koně k tomu.. ![]()
Ideální konstelace na vztahovej průvan. ![]()
Příspěvek upraven 29.04.26 v 11:46
Ježišmarjá, ale zde je názorně vidět ten rozdíl mezi možnostmi zadaného a singl frajera.
Randíčko, kdykoli jste schopni si vzhledem k práci sladit itineráře, poznávací víkend hned ze startu…, žádný tiky, kdy se může volat a kdy vůbec, žádná pruda s hlídací manželkou za zadkem… kdo jednou zkusil, nechce jinak. ![]()
@xiaxxx píše: Více
Ale ja jsem romantik, mam rad neznoucky sex plný doteku a polibku, propletene prsty, zapalene svicky, ona je jak divoska z pralesa a chce me dusit prsama
. A nejdu, privazu se k topení s obrim transparentem na protest ![]()