Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht a tak co, máš pocit, že prožívá opravdové trable, nebo to na tebe zkouší přes lítost?
@Velryba černá píše: Více
Mam pocit obojiho…asi je to ted vaznejsi…zaroven ale, pokud je to kvuli nasemu setkani, rad mi to taky trochu osladi…i kdyz on byl divnej uz vicekrat v minulosti a se mnou to nesouviselo…ale nechapu, kdyz to maji takhle casto a on je z toho pak hotovej, proc tak riskuje
Nebo si to lepe neosefuje.
@Luxusnixicht vybodni se na něho. Hoří mu koudel u zadele, tak bude kmitat a žehlit. Kdybys mu stála za to, tak jde. ![]()
@Honza 12 píše: Více
Zrejme uz to prasklo vicekrat
Jen se to mozna pokazde netykalo me… ![]()
@Centropen píše: Více
No necham si ho zatim jeste na to psani…uz do toho nebudu citove investovat…uz vidim, jak se veci maji doopravdy…a ze zrejme jsem se nemylila v tom, ze vernost neni uplne jeho silna stranka…z nejakeho duvodu, ty opakujici se problemy maji…a kdyby neslo o jine zeny, urcite by mi rekl, o jake problemy jde…ale evidentne o tom nechce mluvit.
@Luxusnixicht píše: Více
Kdoví, co za tím je. Ale nemusel by předstírat, žes ho unesla a teď z toho má problémy. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
A chceš se ho zabavit? Nebo ne? Bez toho se nikdy nikam nepohneš.
výmluvy že nevíš… Jak to že nevíš?
@Honza 12 píše: Více
Jezis, kolikrat se me jeste zeptas
Nejsi pribuzny Monicky?
Hele fakt ted nevim..jsem z toho cela mimo a spis k necemu dojdu postupne…
@Velryba černá píše: Více
No prave
Urcite to hodil cele na me
A doma rekl, ze jsem nymfomanka a nemocna osoba a ze jsem ho zamkla na pokoji a pak s nim delala neciste veci
![]()