Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14808
29.4.26 05:51
@My Melody píše: Více
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
29.4.26 06:19
@xiaxxx píše: Více

Jo, to logiku má. Mně se to teď ale stalo obráceně. Mám na chate podnajemnika, za ubytovani tam maká a ten si to uklidil sám. A to ještě nevi, ze mu tam za tyden stehuju kočky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106175
29.4.26 06:40
@Andelskej_Satan píše: Více

Ne každý se svěřuje se vším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14808
29.4.26 06:53
@Arturie píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75732
29.4.26 07:04
@Josef_t píše: Více

Ty seš až dojemnej, jak zoufale se snažíš přesvědčit sám sebe, že použitelný chlap je extrémně úzký profil, takže ženská bude nadšeně vypíkat bábovky kdejakému individuu disponujícímu penisem, které je ochotno zdobit jí svou přítomností sedačku před telkou. :roll:
Už bys měl tu ruku z nočníku fakt vytáhnout a probrat se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
29.4.26 07:19
@sirikit píše: Více

Ja teda nevim, kolik Pepičovi je, ale evidentne jede ještě tu starou školu. Kazda zenska, co nemá doma chlapa, travi vecery brecenim do polstare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
29.4.26 07:23
@Luxusnixicht píše: Více

Jsem ti psal, že do toho zase spadneš. A už je to tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75732
29.4.26 07:29

Ty víš, že s bábovkama nemám sebemenší problém, ale nenajít chlapa, se kterým je mi fakt dobře, budu úplně spokojeně sama a nebudu s tím mít sebemenší problém.
Nevím, jaký má Pepič přehled o demografické situaci, ale singl lidí je mraky, schválně jsem si to teď vyjela: přibližně 18% lidí žije bez partnerského vztahu, tj. více než 1,2 milionu lidí, a 24% domácností je jednočlenných.
Samozřejmě je mezi nimi část takových, kteří by se s někým rádi sestěhovali, ale u té druhé části jde o vědomou volbu.
Nechápu, co je na tom furt k řešení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75732
29.4.26 07:41
@Josef_t píše: Více

No a co?
Jednak co je lepší a co horší si sám pro sebe posuzuje každý indivindi, a pokud by tedy byla z moci úřední stanovena jedna nejnejlepší kapela ze všech, budou ji všichni povinni ctít a nechodit na nikoho jiného? :jazyk:
Co tě kuwa dere?
Já se zmíním, že jsme se doma neshodli v názoru na Dymytry, aniž bych rozvedla, kdo si o nich myslí co, a ty máš obratem potřebu na ty Dymytry plivnout?
Je mi šumák, jestli se budeš rozplývat nad Čajkovským, Slzou, Depp Purple nebo Mistříňankou, a stejně šumák mi je, co si ty myslíš o kapelách, které mám ráda já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
29.4.26 08:19

@sirikit jestli on tam nebude doma pantoflíček od paňmámy. V takovém případě je praktičtější to zaonačit tak, aby to vypadalo jako volba a perfektní život.
Proč taky by jinak musel doma říkat, že se zdržel v práci, misto abys oznámil, že byl s chlapama na pivě? :nevim:
Klasika…„Pepó, pojď domů!!“
„A mám hlad, nebo je mi zima?“
Tenhle je zase náš oblíbený. 8) :lol:

• Citovat
  • Upravit
24714
29.4.26 08:29

Myslím, že by bylo dobry, nechat lidem prostor pro jejich názor, i když je odlišny od mého, aniž by člověk po nich šel…
Kdo je Cajkovsky vím, co jsou Deep Purple vím, co je Mistrinanka vím taky, ale Dymytry nevím. Chci jenom říct, že jejich muzikantskou kvalitu nehodnotim. Ale najdu, poslechnu a uvidim/uslysim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
29.4.26 08:31

U mě je to rozhodně vedoma volba. Až (pokud) se rozhodnu mit chlapa, tak ho mit budu. Zatím se mi nechce :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.04.26 v 09:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.26 08:55
@stock píše: Více
:mrgreen: já je viděla naživo, jsou to milí chlapi, show mají lepší než hudbu, ale úplně špatní nejsou, ale jednou mi to stačilo 8)
  • Citovat
  • Upravit
75732
29.4.26 09:03
Úplně bez ironie ti to naprosto věřím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30658
29.4.26 09:04
@Luxusnixicht píše: Více