Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
@Monicka36 píše: Více
Ano to je…ale nikdy ne moc jednoznacna…jak vidis i tady, kdyz tu vicero lidi psalo, ze mlci, ale se vztahem k partnerovi to nesouvisi..nicmene Helmut pred chvili napsal…zatim jsem to necetla cele, jen nahled zpravy…
@Velryba černá píše: Více
Blby…hodne blby…ne teda tak pro nas, jako pro nej…mela jsem pravdu, doma to mel nahnuty…a pise, ze bude muset zrejme prekopat celej zivot, ze uz se to doma nespravi…pry se nejspis bude stehovat k mame, ale to je skoro 300 kilaku od jeho deti…a ze nevi, co ma delat…protoze byt zrejme sam neutahne, plus jeste alimenty…
Pusobi zoufale…Je mi hrozne…to je jeste horsi, nez kdybych to odskakala jen ja… ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
A to jako má doma průšvih kvůli tomu vašemu výletu?
@Velryba černá píše: Více
Vubec nevim…nic takoveho nerekl…rekl, ze jeho „Ex“ zacala z niceho nic delat zle…ale ja myslim, ze to bohuzel souvisi…ale spis to asi byla ta posledni kapka…
@Adull píše: Více
Nevim, nerekl nic moc konkretniho zatim…teprve mu jdu psat…
@sirikit píše: Více
Maskama to kluci nezachrání. Chápu, že táta marketing umí, ale jsou jiní co mají nové nápady a jsou prostě lepší ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
No jo, to uz tak chodi, ze " exka" si zniceho nic zmysli, ze mu bude delat zle…on te ma fakt za blbecka, ze ti takove koniny vesi na nos… pravdepodobnejsi verze bude, ze jeho zene po letech never a lzi dosla trpelivost a vi uz, kdo je jeji manzel a chce z toho pryc.
Proc se stehovat k mame, dospelej, vydelavajici chlap neni schopen platit alimenty a sobe laciny podnajem? Spis to bude tak, ze jak je kolenovrt, je mu lito dat na podnajem prachy, tak se pujde k mamince… nebo k tobe, priprav se, ze ho muzes mit za par mesicu
s kufrem pred prahem.
Příspěvek upraven 28.04.26 v 19:50
@sirikit píše: Více
Já vím, že volných mužů je dost, dokonce i chlapů se mezi nimi pár najde, jen ti princové na bílých koních došli. ![]()
@Venetia píše: Více
Odpověď je:
Protože si myslím, že těch lidí kteří skutečně vyhledávají samotu moc není.
Krátkodobě ano, ale dlouhodobě to jsou opravdu výjimky.
@My Melody píše: Více
Tez nechapu…asi socka nemec…mozna ted prijde s tim, aby mu Son pujcila prachy