Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Jo to tez věřím, ze na to intenzivne psaní mel jen tebe. Ocividne mu to neco dava. Zenský na sex navštíví podobne casto jako asi ty jeho
. Mam kamaráda, a ten součástí služebky casto hleda rovnou nejake společnice v okoli
. Tak nějak si predstavuji Helmuta.
Tudiz jestli v tom je jina jak říká Arturie, stejne se zas ozve ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Vsak jsem ji to rikal uz nekolikrat, tudiz zadny novy nazor ![]()
@Anonymní píše: Více
Ano a rict, ze tady nejsme na trhu, aby po me jecel, ze tohle neni vhodny misto, doba a zpusob na vyrizovovani tohoto problemu a ze jeho rizeni je nulovy, protoze takhle nemuze kricet na zamestnance, mel si me zavolat, vysvetlit problem a muzem o tom slusne a v klidu diskutovat, ale protoze se takhle nevhodne chovani u nej opakuje, bych se ho zeptala, jestli neuvazuje o zmene zamestnani. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Pokud jde o závažné starosti, Tak normální pečující chlap nechá ženskou odpočinout s nohama nahoře, postará se o celou domácnost, Jídlo, děti. Dá jí oddech. zařídí první, poslední. Pokud se ženská nafukuje kvůli kravinám, tak si to dlouhodobě chlap líbit nenechá.
@Arturie píše: Více
Ja to v citacich od Bardot nenasla, ale ze prej to rekla M. Monroe, no kdovi, kdo to rekl.
@M_Vladim píše: Více
Jakože když se ovládáš, a neseřveš své nejmileší, tak z toho nakonec máš zdravotní potíže?
@Lorre píše: Více
Taky si myslim, Helma ji ukazuje, kde je jeji misto, ze jeji role je sextingovat a dojit do hotelu, kdyz ma cestu kolem, ale nema se co starat do jeho soukromi a vytykat mu jine zeny a resit s nim, co ji trapi, to neni role helmuti milenky a kdyz ji to ani po 6 letech nedochazi, vytresta ji ted mlcenim, pak posle 3 srdcika a rekne, ze je jeho defka a prasnice a jede se dalsi kolo.
Dobře, tak jsi mu vytmavila. A tím to končí. Jest tak? Následné reakce sama neočekáváš, protože s ní stejně končíš. Mám to dobře?
Tak chceš to teda ukončit, nebo ne? Postupuj podle toho co teda reálně chceš. My ti tady můžeme poradit, co s tím. Ale nikdo ti neporadí, co vlastně chceš ty sama.
@My Melody píše: VíceTo uz nevím… nějak se to pak resilo se šéfem, že se to nedělá
@Anonymní
Já bych ani tehdy asi neječela, počkala bych, až se dořve a dala mu výpověď s odůvodněním, já to nemám ráda
, ale nemyslím, že by to fakticky bylo špatně
On ten šéf ví na koho si to může dovolit