Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka36 píše: VíceČili také nedokážeš automaticky nahodit konstruktivní tón a směr. Někomu to trvá déle. A jsem přesvědčena, že pokud protějšek ví, proč jsou věci právě takto, necítí v tom trest nebo zákeřnost. Nicméně se točíme na vzteku, znovu píšu, občas to ticho potřebuji proto, že jsem totálně vyčerpaná. A v závislosti na podnětech, které tu únavu vyvolaly, se odvíjí doba „rekonvalescence“.
@Lorre píše: Více
To mě mrzí, ale já to psala z legrace, tak třeba to tak mají i oni ![]()
@My Melody píše: Více
Muze, ale ne nekolik dni. Kdyz je vas v domacnosti nekolik, tak ticho jednoduse neni mozny, potrebujete se domlouvat, resit prakticky veci atd.
@Velryba černá píše: Více
No vsak ale nikde nepisu, ze dokazu. Urcite to nekomu trva dyl. Nekdo muze hned, nekdo za 10 minut, nekdo za par hodin. Ale prenaset to do druhyho dne uz je proste vytvareni dusna. Co teda rekl ten tvuj manzel? ![]()
@Anonymní píše: Více
Ano, souhlas, ja mela na mysli situaci, kdyz jeci sef a tebe prasknou nervy a proto jecis taky, ze neni duvod na to koukat negativne z duvodu, ze je to sef, ale kvuli samotnemu jeceni, at je to sef, nebo neni, takove to, ze drzim hubu, protoze je to sef, on muze zvysovat hlas a rikat veci, ktere do pracovani komunikace nepatri a ja si to mam nechat libit, tak to ne.
@Venetia píše: Více
Strašný a v dnešní zpovykaný době i celkem riskantní..
@Monicka36 píše: Více
Víš co, tahle debata je zbytečná, jsi přesvědčena o své pravdě a já necítím potřebu cokoli dokazovat manželovými výroky.
@Velryba černá píše: Více
@My Melody píše: Více
Já bych ani tehdy asi neječela, počkala bych, až se dořve a dala mu výpověď s odůvodněním, já to nemám ráda
, ale nemyslím, že by to fakticky bylo špatně ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Co sis to tam dala za pěknou divenku
. Pak ze nemas vkus. Kazdopadne dej si tam neco odpovídajícího ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ještě že jsi tu, Centropen tě hledala. ![]()
@Lorre píše: Více
Ok, tak ti teda posílám pusu pro lepší den ![]()
(přátelskou
)
Příspěvek upraven 28.04.26 v 13:13