Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Tak urcite. Muzes si to samozrejme udelat i po svym a mlcet treba mesic. Otazka je, ceho tim dosahnes.
@Monicka36 píše: Více
Máme tak dobré vztahy, že se dokážeme vzájemně respektovat takoví jací jsme, aniž bychom se museli jeden druhého vyptávat na JEHO způsob řešení konfliktů. ![]()
@Centropen píše: Více
Mas pravdu, psala jsem, ze je to jedna z nejzakernejsich forem manipulace, ale nemusis si to uvedomovat. O tom, ze bych te povazovala za zakernou, nikde nepisu. Spis si neuvedomujes, ze ostatni to nemusej brat tak v pohode, jak si myslis.
@My Melody píše: Více
To je trochu DIVOKEJ ZÁPAD
Za mě správnej šéf neřve, maximálně zvýší hlas a umí být nepříjemný, ale neřve, jsou i jiné páky, sofistikovanější, řve jen de.bil ![]()
Tak vím, že do hádky nikdy nejdu s cílem ublížit. Když už, tak v hádce nastavím hranice, co už je moc.
Jdes se nekam na chvili uklidnit ne? Vypadnes, zavres se nekam, psala jsem to. A az se uklidnis, muzete si to vyrikat. Ale urcite se nepotrebujes uklidnovat nekolik dni a pokud jo, tak bych asi resila sebe a proc to tak mam nebo proc jsem s clovekem, kvuli kterymu jsem vztekla nekolik dni.
@Honza 12 píše: Více
Hádka je hádka, v ní jsou emoce přítomny. Pak tu máme třeba prostou výměnu názorů, byť o složitějších tématech. Ale není to totéž.
Vzteklá? Mnohdy vůbec vzteklá nebývám, jen potřebuji ticho. Dokola tu vyzýváš „tichošlápky“, ať se vcítí do jiného člověka, zkus to taky.
Ale to taky hodně záleží na tom partnerovi
Podruhé si vybrala lépe a funguje to bez řevu i mlčení
@Anonymní píše: Více
Muze byt, ale většinou mi říkají treba ko.kote, postihu, mag.ore, tak nemusíš šetřit predurcenymi výrazy ![]()
@Honza 12 píše: Více“Svet je malý, jednou se všichni sejdeme v posteli” Brigitte Bardot. Já teda o vetsine mluvím jako o kamosich. Tady v té diskuzi možná jako o milencich. Je to slovickareni.
Ja se ale s manželem hádat nechci.
Ani konstruktivně ani jinak. Čemu na tom nerozumíš?
A o zakernosti jsi psala, jem nejsem jege, aby se mi chtělo to někde hledat.