Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106221
28.4.26 09:15
@Mkmkz píše: Více

Tak to mas asi pravdu… Přesně takhle to u mne dopadlo v obou případech

Já si každou neshodu pamatuju a s kazdou další se začnu pomalu odtahová, až jsou z toho spolubydlící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8244
28.4.26 09:26
@sirikit píše: Více

Přesně…komunikace je základ ve všech vztazích…a pokud není…dochází k nedorozuměním…byť blbina, může být příčinou po čase z obou stran, mega nafouknutého „problému“…protože každý si vyfabuluje svojí verzi příběhu o Karkulce a protože čas to živí, tak jeden jí vidí jako chudinku a druhej jako potvoru co tomu šla naproti a vlkovi "skočila do pelechu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
28.4.26 09:27
@marin píše: Více

Tak to pozor. ☝️ V práci, nebo s kýmkoliv jiným to je naprosto odlišná situace. Když mě vytočí kdokoliv jiný, než partner, tak tam si servítky neberu a slízne to z první. V některých oblastech mám názory až militantní a to by okolí mohlo vyprávět. :jazyk:
Moje mlčení je svým způsobem respekt, nikoliv trest vůči tomu nejbližšímu. Zná mě, ví to, chápe to. 8)

• Citovat
  • Upravit
75743
28.4.26 09:31
@Venetia píše: Více

Proto taky já si dávám sakra pozor na nějaké osudové zamilovaní po prvním sexu, sice se nechávám nést událostmi, pokud je to fajn a ten chlap mě zajímá, ale nedělám žádné nevratné kroky, dlouho mám v pohotovosti bezpečnostní systémy a když zjistím zásadní nekompatibilitu v nastavení, ten vztah ve vší slušnosti přátelsky utnu. Ku prospěchu obou stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
28.4.26 09:34

Aha, tak to ja ne. Kdyby se me ted nekdo zeptal na tři situace, kdy jsem naposledy mlčela, fakt bych nevěděla. :mrgreen: Subjektivně mám pocit, ze jsem šťastná, spokojená a manželství mám v naprostém pořádku i s mlčením. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
23974
28.4.26 09:35
@Honza 12 píše: Více

To mi teda vysvetli. Proč to prestane být kamarádka? Kamaradstvi je přece víc než nejakej nezavaznej sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
28.4.26 09:41

Přesně tak.
Společný kamarád pak vykládal mně, jak vidí situaci ten nafučený exkámoš, já ho nutila, ať to řekne přímo Myšákovi, protože tyhle hry na tichou poštu nesnáším, chlap mu zas řikal, jak to přesně bylo a že dal lidem opravdu prostor říct svůj názor na změny a na připomínky čekal, ježiš kdo by měl mít menší problém říct kámošovi „hele, mně se tohle nelíbí, a myslím si, že to nebude fungovat, protože…“
Ale ne, je třeba se stáhnout do sebe a zpracovávat si v tichosti ublíženě situaci. :roll:
Chlapa to mrzí, ale říkal, že už je pozdě, věci vyřešil podle původního plánu, ke kterému nikdo nic neřekl, a kamarád už nejenom že není kamarád, ale ani zaměstnanec.
A přesně tohle riziko hrozí i ve vztahu, ale samozřejmě každého boj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.26 09:44
@Velryba černá píše: Více

To je pravda, když vím, že ten druhý komunikovat nemůže a nedělá to schválně, tak to jako trest neberu, znám to. Ale radši bych kolikrát, aby na mě ten dotyčný řval, než aby mlčel.

• Citovat
  • Upravit
37005
28.4.26 09:46

Dyť to je jasná terminologie, co je na tom nesrozumitelného?
Kamarádka je prostě kamarádka. Někdy jste se viděli a zas šli po svych do života s tím, že mate kamaráda/kamarádku. Pokec o všem možném, vzájemná podpora. Semtam i společná akce.
KBV - 2) je kamarádka/kamarád bez výhod, tedy bez společného sexu. V perspektivě není plánovaný společný život. Jinak viz bod 1.
KSV je kamarádka / kamarád jako bod 2) s občasným sexem dle momentální chuti a dohody. Jinak viz bod 2. Už to samozřejmě dost zavání milenkou.
Milenka je vztah, kde jde o sex a erotiku jako základ. Zakladem tedy není pojec. Snaží se vzájemně ukázat v tom lepším světle a tak často neřeší všechno. Kouká z toho určitá pravidelnost a tím i jistý závazek. Je tu riziko otěhotnění. Tím se do hry dostavá společný život a tedy i výměna stávajících partnerů. Samozřejmě, může to být taky i kamarádka, ale už to bude vždycky nějak jiskřit, nebo alespoň z jedné strany doutnat a kvůli tomu potenciálnímu získávání se neřeší všechno.
Jistěže se kategorie mohou proměnit, exmilenka může být KBV, ale něco tam z té předchozí vždycky zůstane. Jakmile jednou sex, tak už to úplně resetnout na čistou louku nejde.
Co je tam nejasné? :nevim:

Příspěvek upraven 28.04.26 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
28.4.26 09:52

Ty si vedeš deníček hříchů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
28.4.26 09:55
@M_Vladim píše: Více

Tak teď už vůbec nevím, co jsem. Mám o čem přemýšlet, mohla bych pár dní mlčet. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
28.4.26 09:56
@Centropen píše: Více

Tohle se cení. Když už nedokážeš používat, regulovat vztek a emoce na první dobrou. Tak je fajn, že si dáš odstup, a nevybliješ to na partnera. Kterej by si to v tu chvíli ani nejspíš nezasloužil a mohlo by to udělat větší zlo, než chvilku mlčet. To je zas efajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37005
28.4.26 10:00

8o
Jak jsi TOHLE dokázala? 8o
(Tu dvojitou citaci). 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
28.4.26 10:02
@Arturie píše: Více

To bude tím, že k sexu potřebuju něco víc, né jen tělo. A to už pak mění ten stav. Kamarádka/milenka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
28.4.26 10:06
@Anonymní píše: Více

Můžu tě ujistit, že jsou i horší věci, než řev. Na mě když někdo ječí, tvářím se asi jako Cillian Murphy na takových těch „mímech“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová