Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
A samozřejmě, mohou se ti dva na věc dívat i odlišně. ![]()
Teď mě napadá, že bych tam ještě šoupnul kategorii PM - platonický milenec/milenka, ať už paralelně s jinou kategorií jako kamarádka - PM, nebo může být samostatně. ![]()
@M_Vladim píše: Více
V pohodě, tvé dělení vnímám veskrze pozitivně, ostatně já dlouhodobě nevím, co jako jsme. ![]()
@KalamityJohn píše: Více
Nebyl.
Asi vyspával někde po akci na kolibě. ![]()
@Honza 12 píše: Více
Ono v práci v reálu často nejde ječet…
Na kolegu, že je pitomec, protože on proto pitomec být nepřestane, ale kus práce udělá, na zákazníka i když si to objektivně zaslouží…ale je to zákazník.
Nebo na šéfa… ![]()
No proto jsem si řekla, že toto nemám zapotřebí a budu si dělat malé radosti v podobě výletů.
Je to jeho boj.Ja mu oporou byla spoustu let.
@Velryba černá píše: Více
Já asi nevím, co horšího myslíš, ale nemusím vědět všechno…
Nemám ráda ani jedno, abych na někoho ječela, to bych musela být už zoufalá, stejné je to vlastně s mlčením, já si na tom zakládám, abych to uměla vykomunikovat v klidu i s lidma, které bych nejraději ugrilovala.
Přímo nevedu, ale libi se mi přirovnání ke kontu, kdy začínáte oba s 0 a můžete jít buď do plusu nebo do mínusu… A kazda radost, když tě partner něčím překvapí, udělá něco čím u tebe stoupne v ceně se mu to konto navyšuje.. A každé zklamání, neshoda, hádka padá do mínusu
No a i v rodině je to. podobné. Tetička se sice urazí, ale příště reje znova a je znova na vraždu… ![]()
I na sebe se člověk musí podívat s odstupem…někdy bych tomu chlapovi dal pěstí, někdy vidí, že ma přeraženou páteř… ale žít s ním musím stejně až do smti. ![]()
Příspěvek upraven 28.04.26 v 10:23
@Anonymní píše: Více
Ještě jsou situace, kdy ti to protistrana vysvětlí potichu, se žraločím úsměvem na tváři a v životě už na takovou lekci nezapomeneš. ![]()