Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (572)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105787
28.4.26 08:07
@marin píše: Více

Jj, asi infarkt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29535
28.4.26 08:11
@Honza 12 píše: Více

Někde odventilovat a vybít to musíš. Někdo jde běhat, někdo boxovat… jinak se ty negativní emoce ukládají v tobě, a to tedy má na zdraví špatný vliv. Samozřejmě by neměl jecet po svých blízkých. Ale s čím ma problém, by měl dát jasně najevo, aby partner věděl, co ho zranuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105787
28.4.26 08:11
@Mkmkz píše: Více

Tak urcite si nebudu ventilovat negativní emoce na partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75526
28.4.26 08:12
@Venetia píše: Více

Chlap taky není ukecanej, to spíš něco melu já, ale zas jsem soudná a když vidím, že si něco dělá, čučí na hokej nebo kriminálku, nejdu mu vykládat, co mi říkala dneska odpoledne nějaká paní v práci, protože to je jen takový nedůležitý small-talk. Ale při reklamě už klidně krátce prohodím, co třeba děda, naši, děcka a optám se, jak to dopadlo dneska s tim elektrikářem.
Když se mu chce klábosit, pokecáme, když ne, nechávám ho dejchat.
Samozřejmě když si něco řeší, třeba mi řekne, o čem dumá - a já ho nechám, potřebuje si to v klidu promyslet a já mu do toho nekéruju. Klidně několik dnů, v důležitějších věcech klidně týdnů (koupě auta, výběr firmy a naplánování realizace třeba té fotovoltaiky), když se mnou bude chtít něco probrat, přijde s tím sám a já s tím jsem v úplné pohodě.
Ale mezitím se normálně bavíme o spoustě dalších věcí, jen s tou aktuálně promýšlenou přijde, až bude mít v ruce něco konkretního.
To mě ale netrápí ani trochu, to není žádné mlčení „proti mě“, ignor, nebo chladné řešení čistě provozních záležitostí.

Já to mám jinak, potřebuju věci probrat a povídat si o nich.
To si ale mohl všimnout hned od prvního setkání - pokud chtěl žít s nemluvnou introvertkou, hrubě se přehmátnul ve výběru. :mrgreen:
Zas ale ani jeden nemáme v komunikačním repertoáru nějaké nekontrolované hysteráky, takže nemusíme volit mezi mlčením a jimi.
V 99,9% vládne doma vstřícná pohoda a sranda.

Příspěvek upraven 28.04.26 v 08:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
28.4.26 08:14

Tak pokud je to kamarádka, tak s tou se nespí. :) Jinak to přestane být kamarádka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29535
28.4.26 08:17

Ale pokud o tom manželka neví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105787
28.4.26 08:18
@sirikit píše: Více

O tom to je.. Lidi si prostě musí sednout v mnoha oblastech… A někdy to prostě na začátku vše nepoznáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
28.4.26 08:18
@Velryba černá píše: Více

Hele, zas na druhou stranu, každý má a musí mít nějakou seberegulaci, Přece nejde kvůli vlastnímu přetížení řvát na chlapa, nebo nedej bože na děti. Ale i kdyby, tak chlap to nějakou dobu ustojí. Ale stejně tak neřveme na děti, jen proto, že máme všeho až nad hlavu. Pokud teda děti, něco vážného neprovedly. To už tmu projevu dáš větší důraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
28.4.26 08:21

Nejde? Vykládej to těm lidem. :lol:
A pokud někdo provede cosi závažného, tím řevem vyřešíš přesně co? Jen vypustíš vlastní frustraci a opět řešíš jen sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75526
28.4.26 08:27

Ježiši přesně!
Myšák takhle mlčí už asi dva roky s jeho dřív nejlepším kamarádem, vyhýbat se mu teda první začal ten kamarád, o němž já tvrdím, že je zbabělá sjačka, která nedokáže řešit věci na rovinu, a nemyslím si o něm od té doby nic dobrýho. Šlo o změny ve firmě, muž je položil na stůl a řekl svým lidem, ať si to rozmyslí a pokud s tím nesouhlasí nebo k tomu něco mají, proberou to znovu.
No, a tento rádoby nejlepší kamarád se dotčeně stáhl, začal se M. vyhýbat, a kamarádství vyšumělo do ztracena.
Mně je to jedno, jejich věc a moje zbytečná starost, ale když na to přijde řeč, zmiňuju to chlapovi jako exemplární příklad blbý komunikace.
Se mnou v každým okamžiku přesně ví, jak na tom je, a může se k tomu postavit, jak uzná za vhodné.

Příspěvek upraven 28.04.26 v 09:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.26 08:27
@Lorre píše: Více

Mně to teda vadí, nemám to ráda, chvíli mlčení zvládnu, ale když to trvá dny, tak to už mě štve, vnímám to jako trest a přijde mi to zbytečný, když se dá všechno vykomunikovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.26 08:33
@Lorre píše: Více

Tohle píšeš jako Pejrák a je to děsný, jak tady vykládáš Son, že ti vadí ty detailní popisy, to chápu, mám to stejně, ale tohle s těma dcerama mi jako rodiči prostě vtipný nepřijde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30059
28.4.26 08:33

To je fuk, jestli to manželka ví, nebo neví. Když bych začal spát s kamarádkou, tak už to kamrádka nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29535
28.4.26 08:35
@sirikit píše: Více

A alespoň by se vědělo, co je za problém. A ten člověk by se mohl k tomu nějak postavit. I v práci. Všichni mlčí, zadny problem, a pak si o tom povídají za zády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29535
28.4.26 08:38

Tady zjistíš, že každý na to má jinou terminologii. Ksv, kbv… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...