Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106240
28.4.26 04:43
@Monicka36 píše: Více

Tak ono to má většinou nějaký důvod v té společně domácnosti, takže ten druhý ví, proč to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
28.4.26 04:52

Tohle taky nechapu, pasivni agrese, manipulace v jednom…tezky byt v takovym vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
28.4.26 04:59
@Arturie píše: Více

Tak většinou ten povídaci kredit už dávno ztratil
On to asi nikdo nedělá jen tak bez duvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4499
28.4.26 04:59
@Centropen píše: Více

mlceni nevadi. Agresivni mlceni uz je ale neco jineho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4499
28.4.26 05:01
@marin píše: Více

urcity fyzicky rozdil tam je 😂, ale jinak mas pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
28.4.26 05:06

Ale to není pravda. Mlčím, protože nechci mluvit. V danou chvíli by to bylo tak vypjaté, vyhrocené, že to nemá smysl. To není trest, ani nic zákeřného. Ty di to bereš moc osobně, protože bys neměla protějšek pro hádku.
Já to beru jako uklidnění situace. Až to vstřebám tak, ze bych pri rozboru nemusela zvedat hlas, je zo cajk a můžeme se k tomu vrátit.
:P

• Citovat
  • Upravit
Centropen
28.4.26 05:08
@Lorre píše: Více

Mě ne. Co ti je? Nic. Ok, tak až tě to nic přejde, tak se ozvi. A jdu si po svých…neřeším v danou chvíli, ale v klidu rozeberu, až chce i protějšek. 8)

• Citovat
  • Upravit
106240
28.4.26 05:13

Beru to stejně… Nechci se pohadat, tak raději vylezu, až to strávím a budu zase v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
28.4.26 05:18

@Venetia přesně tak. Je teda pravda, že jsem až do včerejška netušila, jak to může někoho vytáčet. :mrgreen: Monička to rozjela 8) :lol:

• Citovat
  • Upravit
29613
28.4.26 05:19

A vrací se k tomu potom ještě? Já mám zkušenost, že ti lidi se k tomu už potom nevrací a už to neproberou a nysli si, že je to vyřešené. Ale ten druhý neví, jak si to v sobě vyřešil. :nevim: a pak se to nabaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29613
28.4.26 05:23
@Fukitol píše: Více

To jo. Fyzicky rozdíl tam bude. :lol: ale každý má něco jiného, z čeho má radost. Jeden milenku, druhý fotbal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
28.4.26 05:23
@sirikit píše: Více

V milenectví oviklávat, žehlit samozřejmě. V partnerství pak stačí letmý dotek, objetí, nebo nějaký drobný impulz, že už dobrý. :andel:

• Citovat
  • Upravit
29613
28.4.26 05:25
@M_Vladim píše: Více

To ano snaha se cení. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
28.4.26 05:26
@marin píše: Více

Tak u nas to řešíme. Moje mlčení je fakt o tom, naštvaní, o rom, že v danou chvíli nechci tu situaci řešit konfliktem, hádkou. Stihnu se a vylezu az nemám nerva. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29613
28.4.26 05:40

A pak tedy si v klidu sednete a vyrikate si to? Většinou tam tento krok chybí. A je to časovana bomba. Já když už si k tomu řeknu svoje, tak je to pro mě vyřešené a už to nevytahují a je to pryč. Ale vadilo by mne, kdyby si někdo něco řešil, já nevěděla co. My třeba byli zvyklí z rodiny vše řešit na rovinu, i když to nebylo příjemné. Ale jsou rodiny, kde se bojí jeden druhému něco říct, aby se nenastval. To bylo u bývalé tchyne to jsem nechápala vubec. Proto třeba to mlceni švagra, kdy tě treba ani nepozdravi a pak zase se chová jakoby nic, všechny vytáčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová