Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3710
28.4.26 15:39
@Anonymní píše: Více

On je plachej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.26 15:41
@M_Vladim píše: Více
:think:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.26 15:42
@zmrzlik píše: Více

Jako Helmut :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3710
28.4.26 15:43
:mrgreen: No to psaní je dost podobný :P :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14456
28.4.26 15:44
@My Melody píše: Více

Tak to vubec nevnimam…jen z nej chci vymamit nejakou odpoved…delam to kvuli sobe, pro svuj klid…ono to mlceni by pro me bylo tryznive a pro nej naopak velice jednoduche, jak se z neceho vyvliknout a v pripade potreby, se zase ozvat…takhle, kdyz to napise narovinu, tak tyhle moznosti pozdejsiho ozvani se, uz mit nebude…a myslim, ze nikdo by nemel mlcet, kdyz chce znat odpoved…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17883
28.4.26 15:52
@Luxusnixicht píše: Více

No ano, ale tys mu uz napsala, pokud tomu dobre rozumim, ted mu pises znovu, coz mluvi na Hemuta mezi radky, ze jses v prosici pozici. A potvrzujes mu tim ucinnost jeho metody, ze na tebe vymlcovani dokonale funguje a ma te vytrenovanou tam, kde te mit potrebuje.

:cert: On by se ti ( v normalnim svete, kde si zena sebe vazi ) mel omluvit za to, ze te 7 let!!! taha za fusekle a ma te za takoveho blbecka, ze mu to zenska bude bastit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14456
28.4.26 15:52
@Lorre píše: Více

Tak davalo mu to asi pocit, ze je milovany a chteny i presto, jakej je vul :lol: :jazyk: Pac s jinou to asi nezazil, ze by ho nejpozdeji po treti schuzce, kde by si musela sama obstarat veceri a nejlepe i jemu, sama se dovezt i odvezt, nekopla do zadku… :* To zase neni hloupej…proto si tez nemyslim, ze je v tom jina nova, to by si nas nechal obe, spis se muselo stat neco vazneho…mozna proste dostal nuz na krk…to se stava. A on vi, ze to psani se mnou, by nezvladal, ze by se mohl propalit…no uvidime, co z nej vypadne…

Jinak, co se tyce toho, jak to mel na tech sluzebkach…ano, mohlo to byt i takhle..ale zase kdyz vezmu, jakej je kolenovrt…tak taky uplne nevim…spis si myslim, ze obcas, kdyz mel treba zrovna premie, tak sel do bordelu :lol: A jinak mohl mit jeste nejake stale milenky/kamaradky na obcasny sex…ale dle meh pozorovani, se divne choval jen ve Svedsku a pak v tom meste, kde sidli jeho firma…takze mozna byla uz jen jedna. Svedka ho odpiskala..nebo chtela vic a on zdrhnul :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14456
28.4.26 16:01

Tak zalezi na tom, co je jeho cilem…jestli to byla manipulace a chtel me nekam jen dostat - coz si uplne uz nemyslim, pac to by se ozval driv, nebo je v tom neco vaznejsiho a on opravdu nevi, co dal…v prvnim pripade by samozrejme me psani bylo kontraproduktivni a voda na jeho mlejn, ale tahle moznost mi neprijde s pribyvajicim casem, jako ta pravdepodobnejsi…a v druhem pripade, je naopak dobre, ze jsem napsala a ze mu to nenecham zadarmo…ze se k tomu bude muset postavit. Teda nemusi, ale zase kdo by chtel slyset, ze se chova jako srab, snad ma nejakou hrdost a ukaze, ze je preci jen trochu chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17883
28.4.26 16:01
@Luxusnixicht píše: Více

Mozny je vsechno, ale necekej, ze ti rekne pravdu, tebe ma na oblbovani, ne na uprimnost… kdo vi co se stalo, moznosti je vic, to se asi nikdy nedovis, kdybych chtela nejake expresivnejsi hypotezy, treba je jeho zena tehotna, milenka tehotna a ma problemu nad hlavu, nebo mu zena prisla na neveru a ( opravnene ) tresla rozvodove papiry na stul a chce stridavku, tak seka latinu… anebo, blazniva hypoteza vhodna do romanu, ale stavaji se ruzne veci, on nepouziva kondom, tak mohl zenu necim nakazit, jsou nakazy, kde jedna nema zadne symptomy a jina vazne problemy, anebo kdo vi co se deje… pravdu se pravdepodobne nedovis, ten chlap te do sveho zivota evidentne leta nepousti a lze jak tiskne, co ti ted nakeca, nema v kontextu toho, jak se projevuje 7 let, zadnou vahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14456
28.4.26 16:07
@Honza 12 píše: Více

Ne, nemas to dobre :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14456
28.4.26 16:17

No ja myslim, ze mu na neco prisla…a ze tentokrat je to vazne…mne se i na Fb zacala ukazovat - v lidech, ktere mozna znate jakasi Nemka z mista, kde on bydli…on navic mel ted i nejaky cas jeste jeden profil kvuli rozbitemu telefonu a tam mel v pratelich jen me a ona to mohla vypatrat..ten profil pred tydnem zmizel…rekla bych, ze na 99 procent, je tohle tou pricinou…a uz to tady ostatne kdysi bylo…to bylo hned na zacatku, kdy se k sobe zrejme vratili, nebo mu ona na neco prisla a on zacal byt divny, psal treba obden, jednu zpravu…casem se srovnal, ale trvalo to hrozne dlouho a vypadalo to vselijak…obcas mi prislo, ze uz nenapise…no a ted na podzim zase podobna situace, zase problemy s Ex, zase mi 3 dny neodpovedel na zpravu…uplne bezduvodne…az po me dalsi zprave, se uracil ozvat a zase zacal s tim, ze se asi bude muset stehovat :roll:…takze tam je rovnice jasna, kdyz je doma vse ok, tak je to ok i u nas…v opacnem pripade, to vypada takto…on navic ted to muze davat za vinu i mne…coz je blbost, ale muze si to vycitat, ze se se mnou schazel a ma ted problemy a tak mi to dava se.zrat… :zed: Ja uprimne uz jsem pripravena na vse a mozna, ze i bude lepsi, kdyz to skonci…pro me urcite…nevim, jestli takoveho chlapa jeste chci…chybi mi hrozne, ale vim, ze je to jen zavislost…tohle proste uz cele zaslo do krajnich mezi a uz mi v tom neni dobre…musel by se hodne snazit a to on samozrejme nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14456
28.4.26 16:38
@Honza 12 píše: Více

To je tezky…rozum i srdce chteji neco jineho…a zatim to jeste neni uplne ustalene…a pro me by bylo lespi, kdyby to ukoncil on, protoze ja bych mela tendence, se vracet…jenze on to evidentne taky asi nedokaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30613
28.4.26 16:59

Nevude? Uff. Konečně se na me usmálo stesti :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30613
28.4.26 17:01