Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1342
6.5.26 08:03
@Mkmkz píše: Více

No v oficiálním vztahu buduješ, společná minulost, současnost, předpoklad budoucnosti, kdy se to bude někam rozvíjet. V tomhle, co se řeší tady, nevíš vůbec nic. Asi nemám tendence si to příliš malovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
6.5.26 08:06
@Honza 12 píše: Více

Proč? Evidentně naštvaná je, klidně mu to napsat může. Radši nechtěj vědět, kolikrát to schytal boban ode mě. :mrgreen: Ale to má za to, jak na začátku reklamoval, že na mně nepozná ani aktuální náladu. Tak to má občas s plnou parádou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6228
6.5.26 08:07
@Velryba černá píše: Více

Aha.
Mala som na mysli to, ze kazdy aj nie velmi oficialny vztah by mohol uniest nejake namietky, vyjadrenie nespokojnosti, negativnych emocii, nie?
Nemusis si vyjadrenie frustracie nechat az do bodu, ked to uz je v tebe komplet mrtve a mas v plane to uplne skoncit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
6.5.26 08:08
@xiaxxx píše: Více

Ani jinak funkční vztah přece jen tak neutneš proto, že máte těžší období. U těch milenců často stačí mnohem méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6228
6.5.26 08:10

Tak u teba je vyjadrovanie emocii vlastne „na objednavku“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
6.5.26 08:11

No ano, o tom nepolemizuji, jen píšu, že se to snáze opouští proto, že v tom spousta věcí chybí a nikdy tam nebudou. Můžu já plně vymazat otce svých dětí ze života? S milencem si řekneme čau, měj se hezky, vymažu čísla a ostatní kontakty, vyřešeno. Že si popláču? Určitě ano, ale jednou to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24017
6.5.26 08:13
@Anonymní píše: Více

Záleží jaký typ to je milence. Pokud helmuti typ, ktereho vidíš párkrát do roka a já nejsem vypisovaci, tak tam si casto nevzpomenu ani na jeho narozeniny. Pokud dlouhodoby pravidelny, ktereho vidíš každý tyden, tak 3 neděle muže být dost. Já bych teda za ním do těch lazni jela. Ale jsem mobilni, skocim do auta a do 2 h jsem skoro všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
6.5.26 08:15

Většinu času používám stejný výraz i tón. :mrgreen: Nedávno jsem mu psala, jestli mu náhodou nevadí, že jsem pořád vytočená (předtím jsme se trošku „neměli rádi“). A jeho to tak zaskočilo, že na dané sdělení reagoval po dvou dnech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6228
6.5.26 08:16

K tomu by som ti ako dieta rodicov, co sa rozisli napisala: nech si otec hlada k detom cestu sam, nie? Preco by si to mala cele drzat a manazovat.
A ze by deti mohli byt sklamane z jeho spravania? Ano, mohli by.
Ak ide o financie, tak lahke to nie je, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29661
6.5.26 08:19
@Lorre píše: Více

Ve slabých chvilka už o tom začínáš přemýšlet. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
6.5.26 08:20

Nejde o jeho vztah k nim. Ale koukej do budoucna, pokud se rozvedeme, budeme si ty děti nějak předávat, řešit jejich aktuální potřeby, školu, nějaké ty oslavy čehokoli, potom svatby, krize nejrůznějšího původu, pořád budeme jejich rodiči oba. Ty děti nás budou nějakým způsobem spojovat napořád, nedá se to vymazat.

Příspěvek upraven 06.05.26 v 08:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24017
6.5.26 08:21

No, můžeš manzela zakopat na zahrade. Ale teď je desny sucho, blbě se kope. Kolegovi chciplo prase a prý si pěkně maknul. My ti když tak pomuzem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.26 08:23
@Arturie píše: Více

Já bych se bála, jestli se mu nevnucuju, jestli mě má ještě rád, asi bych se ho zeptala a pak jela taky, ale já to píšu ze svého submisivního pohledu člověka, který v tom má vždycky city víc, než by měl…

• Citovat
  • Upravit
1342
6.5.26 08:23

No jasně, mně se s nimi nechce v létě přespávat v bunkru, on jim to dopřeje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.26 08:24
:mrgreen: souhlasím, vezmu krumpáč, tím to půjde
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie