Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol píše: Více
Milenec musí predevsim být kamarad, když je to teda nějaký dlouhodobejsi. Mě ti mi dva dlouhodobi v manželství drzeli dlouhodobe nad vodou. Ne najednou, postupne. I když teda jednou mi jeden klient v bance rekl, teda paní Arturie, vy musite mit ty milence dva. Jeden vás tvaruje nahoře a druhy dole.
@Anonymní píše: Více
Samozřejmě, to zase bude: Tak piš, čím jsem tě vytočil tentokrát, ať se můžu nas®at taky.
![]()
@Arturie píše: Více
asi tak ![]()
to by me zajimalo, na co ten klient myslel, kdyz mluvil o tvarovani nahore a dole ![]()
@Velryba černá píše: Více
takove opojeni si neumim predstavit ![]()
Jasně, instinkt nepodcenuju. To musí vědět Ven, jestli jí to smrdi nebo je to jen prirozena cestovni horecka a nestihacka před laznemi. Shodou okolností další můj kolega odjizdi na měsíc do lazni. A já mu rikam, máš nějaký nakraply hlas, neleze já tebe něco? A on mi opacil “já nemůžu být nemocny, za týden odjizdim do lazni.” Ovlivnuje to celý okoli. Já kvůli němu mám jednou tolik sluzeb a včera jsem šla z ranni s 3h pauzou na noční.
Vidíš to tady třeba u Son. Ten člověk se uvnitř trápí, ale pustit to nedokáže.
Prsa a zadek, co jinyho. Dedkovi bylo 80, ale zamlada musel bejt bejk. Náhodou to byla jedna z vtipnejsich hlášek, nebylo to jegeovsky slizky.
strašné! A kdybys ho viděla, jak po mně nadšeně dojídal telecí řízek!
to je krásný, mě to úplně dojímá
, udělala jsi mi hezčí den
a teď se jedu potit do práce
Souhlasim…nicmene i ve vztahu s detma druhy dokaze veci, jak to rozbit
@Luxusnixicht píše: Více
No ja premyslel která jména jsou nejhnusnejsi. Byt Květoslav, tak si to bud hodim nebo se přejmenuji Ještě treba Jarmil a Doubravka ![]()
Mne rozhodí kazdej prd
Tohle nemam rada, kdyz nevím, tak mlčím
@Andelskej_Satan píše: Více
Proto je potřeba mít kvalitní gumu na napínání a všichni se mi tu za ty kondomy smějou
Já jsem někdy tak veselá, až z toho jde strach ![]()