Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Misto milenky je mnohem lepsi kamaradka s vyhodami. Clovek pak nemusi resit milenecke eskapady.
Asi se na me podepsalo sledovani Studia kamarad v osmdesatkach ![]()
@Fukitol píše: Více
Blbé je, když to takhle vidí jen jedna strana. ![]()
@Velryba černá píše: Více
to ano, z toho mohou vznikat nedorozumeni z rozdilnych ocekavani. Ale i to se da posefovat vhodnou krizovou komunikaci.
@Anonymní píše: Více
Dyt pise, ze byl u ni před týdnem, chtěl to stihnout ještě jednou, proč by jí přestal jen tak mit rád. Možná ocekava, ze mu to sama navrhne. Já teda za milencem vždycky jezdila, když byl na sluzebkach nebo ja zdrhla ze sluzebky za nim, když jsem ještě byla vdana. Nevím teda, jaký je v laznich rezim, ale snad tam nejsou jak ve vezeni.
No, zrovna jsem mu napsala, že mít ho po ruce, určitě bych ho nemlátila, ale možná bych si odrovnala hlasivky.
A tak to prostě je.
![]()
Ono to spíš bude tak, že často to ten druhý má jinak, ale když nechce ztratit úplně, přistoupí na pravidla hry.
@xiaxxx píše: Více
Lorremu bych řekla rozhodně, že to bylo hnusný a plácla mu to na hlavu s otočkou
Ta diplomacie je v některých případech fakt těžká ![]()
Tak to je. Většinou vždycky jeden tahá za kratší konec.
@Arturie píše: Více
Protože spousta chlapů jen kecá a slibuje a tohle může citlivá druhá část vnímat jako výmluvu a má nedůvěru…
kazdy si musi zvazit, jestli mu to vic dava nebo bere ![]()
Což většina lidí v emočním opojení nezvládne. Všechno může být blbě, ale city tě drží na místě.