Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ephemeral píše: Více
To urcite ne…ale bavime se ted konkretne o lasce a vztazich…ja treba vztah nepotrebuju za kazdou cenu…nevim, co jineho by me teda primelo, mit s nekym vztah, kdyz ne zamilovanost
Ze si s nim rozumim je hezke, to ale mam i u kamaradu, k tomu neni potreba vztah. Musi tam byt tedy neco vic. Jinak budu radeji sama.
@Honza 12 píše: Více
No a bude k necemu, kdyz budu sedet doma se zalozenejma rukama? ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
No já nevím, proč sama nejsi. Teda podle mě jsi sama celou dobu, Helmuta moc jako přítele nepočítám, je to jen nějaký tvůj sen, iluze, neberu ti to, ale žádný přítel to není v mém chápání ![]()
Nicméně je to jedno. Z mého pohledu jsi sama a budeš sama, protože chceš mít svoje virtuální vztahy a na to se ti každý normálně uvažující chlap vykašle.
Tak jste se domluvili, že další setkání bude u něj?
@Honza 12 píše: Více
Tomu ani ja nerozumim, pro citovy typ, ktery potrebuje k sexu zamilovanost je to jiny vesmir : spat s jednim a milovat jineho. Nerozumim, ale beru, ze. to muze mit kazdy jinak.
@Ephemeral píše: Více
Nechci mit virtualni vztahy
S Helmutem to ale jinak neslo, taky bych ho byvala chtela vidat vic…a nejen to, s nim jsem si umela predstavit i to spoluziti…a bylo to tak silne, ze to drzelo i za tehle okolnosti…normalni vztah klidne mit budu, ale musim byt zamilovana a musi to byt to ono…a kdyz ne, pak ano, pak budu sama. S Martinem tomu davam sanci, protoze bych ted jinak mela tendence vracet se k Helmutovi, myslet na nej, mozna mu i psat…tohle neme obdobi, potrebuji nejak preklenout. A kdovi, treba z toho muze byt vic, ja to nevylucuju.
Tak se ho zeptej, jestli bude sex, jestli se máš oholit, anebo jenom budete koukat na film a zas si ani pořádně nesáhne. Jestli máš domluvit i nějakého KSV, abys pak neusínala zbytečně nadržená. ![]()
@My Melody píše: Více
Kdyz te pres palubu hodi zivotni laska, pak te to zmeni
Neco v tobe umre…a ted chci holt soulozit s Martinem tak dlouho, dokud mi nevy.suka Helmuta z hlavy…
Ale jo, je mozne, ze to nepujde, ze mu po prvnim sexu reknu, ze to nedam…i to se muze stat
Ja jen vim, ze nechci sedet doma a myslet na Helmuta.
Jo, nic tim neztratis a proc to nezkusit, treba to bude divocina ![]()
@Fukitol píše: Více
Akorát to nesmí přehnat, aby se „ladící knoflíky“ nepoškodily! ![]()
@Klopotkova píše: Více
Bez zamilovanosti a/nebo peněz. To pak není ono.
![]()