Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.5.26 14:59
@jege píše: Více

A to ti v klidu podepíše každá milenka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18007
29.5.26 15:07
@Luxusnixicht píše: Více

Zivotni laska te nehodi pres palubu, jnak neni zivotni… zivotni laska te nehazi pres palubu 7 let jak Helmut, protoze on te hazel permantne pres palubu.

Co zazivas, vypada na abstinencni syndrom na psani a na pribehu, ktery zil svuj zivot prevazne v tve hlave, protoze v tom vztahu nebyla reciprocita.
Pokud ti Martin pomuze se z toho dostat, tim lepe. Na mne by to nefungovalo, ja to mam jinak, mne by to spis dorazilo, ale tohle je indi-vindi, to ma kazdy jinak, takze pokud ti randeni s Martinem pomuze, tim lepe.

Příspěvek upraven 29.05.26 v 15:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
29.5.26 15:07

Ja myslim, ze se pravdepodobne osmeli ;) A pokud ne, koukat na filmy taky neni spatne :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
29.5.26 15:09
@Monicka36 píše: Více

Presne :jazyk: Ja to nehrotim…proste to zkusim a uvidime… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
29.5.26 15:10

Njn, ale zbytečně se budeš holit, když to nakonec nevyužiješ. :think: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
29.5.26 15:13
@My Melody píše: Více

Dobre, tak mozna ne zivotni, ale rozhodne ta nejvetsi…a jestli to bylo/nebylo v me hlave, jestli me Helmut hazel/nehazel pres palubu celou dobu, je nepodstatne, podstatne je, jak jsem to vnimala a citila ja…respektive my dva. A jestli to byl jen pribeh v me hlave, pak jsem ja byla zase pribeh v hlave Helmuta. Nepsala jsem si/ nevidala se/ nesoulozila sama se sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116193
29.5.26 15:20
@Ephemeral píše: Více

Bůhví jestli to psal Bono. :lol:
Toho mám spojenyho s takovými povrchními klišé texty. :lol: U2 fakt nemusím. Ale tohle je top. :pankac:
Nejdeš dneska na koncert Depeche Note? Hodně povedený projekt i přes to, že jsou to Slováci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
29.5.26 15:22

Nj, tak pak holt sjedu za Lorrem, nebo za Andym :nevim: :mrgreen: Radost budou mit urcite oba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18007
29.5.26 15:24

Ja napsala, ze ten pribeh se odzhraval prevazne v hlave, ne uplne.
Koukni, je dost mozny, ze se Helmut, az bude mit sluzebku nekde pobliz, ozve. A dokud se z toho helmutismu nedostanes, je riziko, ze pujdes do recidivy, na kontakt budes mit Martina a srdcem budes u Helmuta… potrebujes se na Helmuta, nebo na sebe, jak to tady nekdo napsal, poradne nasrat! Prijat veci realne jak jsou. On te hodil pres palubu, tecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
29.5.26 15:34
@My Melody píše: Více

Tak Helmut to mel asi dost podobne, jinak si neumim vysvetlit, proc by ho to cele roky tak bavilo, co by mu to davalo :nevim: :think: Na tohle musi byt dva snilci, jak by rekla Mali :D Nekoho vic racionalne zalozeneho, by to prestalo bavit po tydnu…a rekl mi to temer kazdej, komu jsem se s tim sverila. Nikdo to nechapal. A ano, ted me hodil pres palubu, ale myslim si, ze ani pro nej to neni snadne…bylo to jen mensi zlo. A ano, v kontaktu mozna zustat mohl..jenze vedel, ze by nemohl psat tolik, kolik ja potrebuju a ze by to pro me byl problem a neustale bych mu to vytykala…a asi je to ted takhle pro nas oba lepsi, i kdyz to boli…a kdyby se chtel vratit, opravdu by to neslo jen tak, ze mi napise, ze je pobliz :roll: Museli by jsme zacit uplne od zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
29.5.26 15:49
@Venetia píše: Více

Njn, kdyby k tomu nemusel být i ten zbytek! :zed: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24745
29.5.26 15:50
@Honza 12 píše: Více

To, popisuješ, zní spíš jako způsob, jak zmírnit zbytečné utrpení, než jako přímý recept na štěstí.. Je to docela blízko stoicismu nebo nějakým meditačním myšlenkám. :D
Pokud si opravdu myslíš: "Tohle vlastně není důležité“, pak Ti to může přinést klid, svobodu a pohodu.

Ale pokud se neustále musíš srovnávat s lidmi, kteří jsou na tom hůř, aby ses cítil dobře, pak se to může stát také způsobem, jak se distancovat od vlastních pocitů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37205
29.5.26 15:57
@Anonymní píše: Více

Njn. Nedporučuju. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37205
29.5.26 15:59