Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Zivotni laska te nehodi pres palubu, jnak neni zivotni… zivotni laska te nehazi pres palubu 7 let jak Helmut, protoze on te hazel permantne pres palubu.
Co zazivas, vypada na abstinencni syndrom na psani a na pribehu, ktery zil svuj zivot prevazne v tve hlave, protoze v tom vztahu nebyla reciprocita.
Pokud ti Martin pomuze se z toho dostat, tim lepe. Na mne by to nefungovalo, ja to mam jinak, mne by to spis dorazilo, ale tohle je indi-vindi, to ma kazdy jinak, takze pokud ti randeni s Martinem pomuze, tim lepe.
Příspěvek upraven 29.05.26 v 15:08
@jege píše: Více
Ja myslim, ze se pravdepodobne osmeli
A pokud ne, koukat na filmy taky neni spatne
![]()
@Monicka36 píše: Více
Presne
Ja to nehrotim…proste to zkusim a uvidime… ![]()
Njn, ale zbytečně se budeš holit, když to nakonec nevyužiješ.
![]()
@My Melody píše: Více
Dobre, tak mozna ne zivotni, ale rozhodne ta nejvetsi…a jestli to bylo/nebylo v me hlave, jestli me Helmut hazel/nehazel pres palubu celou dobu, je nepodstatne, podstatne je, jak jsem to vnimala a citila ja…respektive my dva. A jestli to byl jen pribeh v me hlave, pak jsem ja byla zase pribeh v hlave Helmuta. Nepsala jsem si/ nevidala se/ nesoulozila sama se sebou.
@Ephemeral píše: Více
Bůhví jestli to psal Bono. ![]()
Toho mám spojenyho s takovými povrchními klišé texty.
U2 fakt nemusím. Ale tohle je top. ![]()
Nejdeš dneska na koncert Depeche Note? Hodně povedený projekt i přes to, že jsou to Slováci. ![]()
@jege píše: Více
Nj, tak pak holt sjedu za Lorrem, nebo za Andym
Radost budou mit urcite oba ![]()
Ja napsala, ze ten pribeh se odzhraval prevazne v hlave, ne uplne.
Koukni, je dost mozny, ze se Helmut, az bude mit sluzebku nekde pobliz, ozve. A dokud se z toho helmutismu nedostanes, je riziko, ze pujdes do recidivy, na kontakt budes mit Martina a srdcem budes u Helmuta… potrebujes se na Helmuta, nebo na sebe, jak to tady nekdo napsal, poradne nasrat! Prijat veci realne jak jsou. On te hodil pres palubu, tecka.
@My Melody píše: Více
Tak Helmut to mel asi dost podobne, jinak si neumim vysvetlit, proc by ho to cele roky tak bavilo, co by mu to davalo
Na tohle musi byt dva snilci, jak by rekla Mali
Nekoho vic racionalne zalozeneho, by to prestalo bavit po tydnu…a rekl mi to temer kazdej, komu jsem se s tim sverila. Nikdo to nechapal. A ano, ted me hodil pres palubu, ale myslim si, ze ani pro nej to neni snadne…bylo to jen mensi zlo. A ano, v kontaktu mozna zustat mohl..jenze vedel, ze by nemohl psat tolik, kolik ja potrebuju a ze by to pro me byl problem a neustale bych mu to vytykala…a asi je to ted takhle pro nas oba lepsi, i kdyz to boli…a kdyby se chtel vratit, opravdu by to neslo jen tak, ze mi napise, ze je pobliz
Museli by jsme zacit uplne od zacatku.
@Venetia píše: Více
Njn, kdyby k tomu nemusel být i ten zbytek!
![]()
@Honza 12 píše: Více
To, popisuješ, zní spíš jako způsob, jak zmírnit zbytečné utrpení, než jako přímý recept na štěstí.. Je to docela blízko stoicismu nebo nějakým meditačním myšlenkám. ![]()
Pokud si opravdu myslíš: "Tohle vlastně není důležité“, pak Ti to může přinést klid, svobodu a pohodu.
Ale pokud se neustále musíš srovnávat s lidmi, kteří jsou na tom hůř, aby ses cítil dobře, pak se to může stát také způsobem, jak se distancovat od vlastních pocitů.
Dtto. ![]()
Nedoporučuju…
Tedy, jiná je situace KSV…
![]()
A to ti v klidu podepíše každá milenka