Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše: Více
Vysilujici je to jen, kdyz je ten vztah nejak problemovy, ci to neni opetovane…jinak nevim, proc by to melo byt vysilujici
Pro me je to zaklad…bez toho dal nejdu. A nevim, jak by jsi to chtel preskocit a jit rovnou do lasky, to pak nemuze byt laska, ale spis jen, ze druheho mas rad a jsi na nej zvyklej. To je jako byt dite a chtit preskocit pubertu, protoze chci byt hned dospelej…to by asi neklaplo
Jene ty jsi fakt divnej
A tvuj vztah musi bejt neuveritelna nuda.
Jen to popisujes a mam osypky nudou.
@Venetia píše: Více
Honza si jede to svoje
Vztahy nesmi byt turbulentni, nesmi tam byt moc emoci, ani to celkove nesmi nijak vybocovat…musi to byt klidna a nudna plavba po mori, kde se nic moc nedeje a clovek vlastne ani chvilema nevi, zda vubec jeste zije ![]()
@Venetia píše: Více
No pry ma jen malo lidi vyrovnanou vazbu ![]()
@Klopotkova píše: Více
Ale jo, asi to prubnu…
Navic on mi nabizi i prespani, tak asi nechce jen koukat na filmy
![]()
@Anonymní píše: Více
Všechno je to fajn, akorát ten vztah jaksi buduješ a pak udržuješ pořád. I po 5, 10 nebo 20 letech.
Třeba u mě ta vysloveně důvěra vznikla mnohem později, asi tak dva roky po seznámení. Na začátku to bylo spíše jen otukavani.
@Honza 12 píše: Více
Spravne, miluju Helmuta
Takze nic skocit nikam nemuze. Delam to jen v ramci preziti tohoto obdobi.
@Luxusnixicht píše: VíceČlověk, který má nějaký život, třeba kariéru nebo koníčky, nebude stavět svůj pocit toho, že žije na vztahu nebo chlapovi.
@Velryba černá píše: Více
Mě to funguje dobře, když se rozhlídnu kolem a zjistím, že spousta ostatních řeší podstatnější problémy, než mám já. Tak si řeknu, ty vole, co řešíš takovou kravinu? To je jen malá banalita. To vlastně není žádný problém. A v tom srovnání můj problém vlastně zmizí. Je to banalita, tak se nad to povznesu. A už to nezpůsobuje vnitřní stres. Kdo by se taky chtěl stresovat každou blbostí. No a tím pádem, nemusím nic potlačovat nebo zatlačovat. ![]()
@Anonymní píše: Více
Podle me se to preskocit neda…stejne jako s tou pubertou
Jen to holt nekdo muze prozivat klidneji, temer nepostrehnutelne…zalezi na osobnosti, jak na koho pusobi hormony a pod. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Hele, zamilovaná jsem byla v životě dvakrát a teď se to prostě nestalo. Ani minimální výkyv. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak pak, je to celkem k ničemu. Když budeš šoupat s Martinem a přitom vnitřně toužit po Helmutovi. Tohle mě hlava nebere. Do sexu s ženskou nejdu, když to neladí všechno dohromady. To už jsem si prožil dávno, a bylo špatně.
Nechápu jak
třeba to jen bylo u tebe kratší…