Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.5.26 13:35
@Velryba černá píše: Více

Nechápu jak :nevim: třeba to jen bylo u tebe kratší…

• Citovat
  • Upravit
15039
29.5.26 13:35
@Honza 12 píše: Více

Vysilujici je to jen, kdyz je ten vztah nejak problemovy, ci to neni opetovane…jinak nevim, proc by to melo byt vysilujici :think: Pro me je to zaklad…bez toho dal nejdu. A nevim, jak by jsi to chtel preskocit a jit rovnou do lasky, to pak nemuze byt laska, ale spis jen, ze druheho mas rad a jsi na nej zvyklej. To je jako byt dite a chtit preskocit pubertu, protoze chci byt hned dospelej…to by asi neklaplo ;) Jene ty jsi fakt divnej :mrgreen: A tvuj vztah musi bejt neuveritelna nuda. :think: Jen to popisujes a mam osypky nudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
29.5.26 13:41
@Venetia píše: Více

Honza si jede to svoje :D Vztahy nesmi byt turbulentni, nesmi tam byt moc emoci, ani to celkove nesmi nijak vybocovat…musi to byt klidna a nudna plavba po mori, kde se nic moc nedeje a clovek vlastne ani chvilema nevi, zda vubec jeste zije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
29.5.26 13:43
@Fukitol píše: Více

Jo tak :lol: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
29.5.26 13:44
@Venetia píše: Více

No pry ma jen malo lidi vyrovnanou vazbu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
29.5.26 13:46
@Klopotkova píše: Více

Ale jo, asi to prubnu… :jazyk: Navic on mi nabizi i prespani, tak asi nechce jen koukat na filmy :jazyk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
29.5.26 13:46
@Anonymní píše: Více

Všechno je to fajn, akorát ten vztah jaksi buduješ a pak udržuješ pořád. I po 5, 10 nebo 20 letech.
Třeba u mě ta vysloveně důvěra vznikla mnohem později, asi tak dva roky po seznámení. Na začátku to bylo spíše jen otukavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
29.5.26 13:48

Spravne, miluju Helmuta ;) Takze nic skocit nikam nemuze. Delam to jen v ramci preziti tohoto obdobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
29.5.26 13:48
@Luxusnixicht píše: Více
Člověk, který má nějaký život, třeba kariéru nebo koníčky, nebude stavět svůj pocit toho, že žije na vztahu nebo chlapovi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
29.5.26 13:50
@Velryba černá píše: Více

Mě to funguje dobře, když se rozhlídnu kolem a zjistím, že spousta ostatních řeší podstatnější problémy, než mám já. Tak si řeknu, ty vole, co řešíš takovou kravinu? To je jen malá banalita. To vlastně není žádný problém. A v tom srovnání můj problém vlastně zmizí. Je to banalita, tak se nad to povznesu. A už to nezpůsobuje vnitřní stres. Kdo by se taky chtěl stresovat každou blbostí. No a tím pádem, nemusím nic potlačovat nebo zatlačovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
29.5.26 13:50

Nebylo to vůbec. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
29.5.26 13:52

Tobě to vysvětlovat nebudu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
29.5.26 13:54

Podle me se to preskocit neda…stejne jako s tou pubertou :D Jen to holt nekdo muze prozivat klidneji, temer nepostrehnutelne…zalezi na osobnosti, jak na koho pusobi hormony a pod. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
29.5.26 13:56

Hele, zamilovaná jsem byla v životě dvakrát a teď se to prostě nestalo. Ani minimální výkyv. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
29.5.26 13:56

Tak pak, je to celkem k ničemu. Když budeš šoupat s Martinem a přitom vnitřně toužit po Helmutovi. Tohle mě hlava nebere. Do sexu s ženskou nejdu, když to neladí všechno dohromady. To už jsem si prožil dávno, a bylo špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová