Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15138
2.6.26 08:19
@xiaxxx píše: Více

Jo, to je :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
2.6.26 08:20
@Andelskej_Satan píše: Více

Tak to je snad přirozený, poznat při líbání o co jde, a jestli to všechno sadí a pasuje. Ne to tréning není vůbec potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15138
2.6.26 08:27
@Arturie píše: Více

To není jen o tom…je to i o typu osobnosti.. když drží dietu někdo, kdo moc jídlo nemusí, není závislý na sladkém, nemá od přírody moc apetit, má to jednodušší, než žrout od přírody.. :D Stejně tak v lásce… emoční romantik a pragmatik, to jsou úplně odlišné roviny. Vám se to řekne… :jazyk: U nás to není jen o tom, překonat tu lásku k dotyčnému, ale překonat sama sebe, úplně se popřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8404
2.6.26 08:36
@sirikit píše: Více

Krásný výhled 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
2.6.26 08:39
@Luxusnixicht píše: Více

Hm, je zajímavý, že tohle říkáš teď, že jsi k tomu došla :palec:. Jenom dodam, že když já jsem, životem a zkušenostmi „do modra“ otlucena :lol:, před pár desitkami stránek něco velmi podobného napsala, byla jsem v podezření z AI. Dlužno podotknout, že zbytečné. AI je velmi dobrej, co sektoru služeb se tyce. Co citu, a reakci na ně, je přesně na houno, všechno se v něm děje skrze vypocty. Je rozdil mezi " vědět neco o citu" a cit opravdu prozit. AI má to první, nemá to druhý. A co mého slovesneho projevu se tyce, tak opet - nebudu, a ani nemohu, psát jako Vy, protože po tak pekelně dlouhe době mimo ČR, psát jak se dneska mluvi, nemám šanci. Není to omluva, je to pouhe konstatovani faktu. Jsem si vědoma toho, že to zní sroubovane, ale s tim nic nenadelam a ani se nepokousim :mrgreen: Hlavně, že i v češtině rozumím sama sobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37342
2.6.26 08:47

Nějací moji prapředci byli asi lovci mamutů. Měsíc honili toho mamuta o hladu, na pokraji vysílení. A když ho pak ulovili, naprali se do bezvědomí. Kdo ne, příštího úlovku se možná nedožil…
Potíž ale je, že toho mamuta dnes můžu ulovit denně… :jazyk: 8o :roll: :roll: :roll:
Drobná stopa:
Jsem spíš na steak. Ovoce na stole, tedy to od sběračů, klidně ignoruju. Čokoláda úplně stejně… 8)
Pozn. 2: Velmi překvapivý poznatek, pocházející z výzkumu v Africe je, že lovci lovili zvěř, včetně třeba antilop, během! 8o
Nešlo o rychlý překvapivý útok, ale o vytrvalost. Člověk dokázal ta zvířata několikahodinovým pronásledovaním uštvat! 8o 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75843
2.6.26 09:00

Chce to fakt pracovat sám se sebou, s kým taky jiným ostatně?
Mně je teď blízké to hubnutí (od 22.4. slovy šest kilo dole! 8o ) a moje výchozí nastavení je kladný vztah k jídlu - gurmán, požitkář.
Omezováním jídla v životě nezhubnu, protože přesně jak říkáš, popřela bych sama sebe.
Takže jsem si našla hubnoucí metodu, při níž mám co dělat, abych všechno to jídlo předepsané na den užrala, myslím na sebe, chystám si krabičky s jídlem a vymýšlím, co za laskominy se mi vejde do jídelníku.
Teď třeba naprosto ujíždím na domácích sorbetech, slazených diachromem, stévií nebo čekankou, limetkový je naprosto famózní a divím se, že není na seznamu návykových látek. :think:
Plus ovocné s jogurtem a tvarohem, taky nízkokaloricky doslazené, a bomba. :P :P Štastně dlabu a přitom vlastně jím všecko, co jíst mám (ovoce, bílkoviny) a spokojeně hubnu.
Chce to prostě jenom přesměrovat pozornost na něco nezávadného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
2.6.26 09:06

Vždyť se omezuješ celý život, jen ďobeš. Já jsem ve čtvrtek zahájila přerušovaný půst, tak uvidím. Taky bych chtěla tak 3-5kg zhubnout. A jak se stravuje partner? Má nějaké zdravotní neduhy? Vysoký tlak, cukr? Starému zjistili prediabetes, 2× naměřený cukr trošičku nad normu - 5,8 a 5,6, tolerance je to 5,5, vůbec neví, jak k tomu přišel, postava sportovní, sportuje, nezdravě až tak nejí, sladké, to do tedy rád dopřeje. Cukrovku v rodině mají, ale až v pozdním důchodovém věku. Mozná noční v tom hrají roli, ale na ty se vždy těší.

Příspěvek upraven 02.06.26 v 09:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8404
2.6.26 09:13

A o tom to je…nastavit si to v hlavě..a pak zjistíš, že vlastně o nic nepřicházíš👍Mě taky neustále nekdo vnucuje, že bez cukru a zdravě to musi byt děsný…ne není…jím co chci, akorát v jiné a dle mě lepší verzi…něco už jsem nenásilně propašovala do jídelníčku rodiny a jsou s tim naprosto v pohodě…ale chtělo to čas :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8404
2.6.26 09:16
@Klopotkova píše: Více

Nedávno jsem koukala na rozhovor s doktorem, co se zabývá právě cukrovkou a říkal, ze dřív byla stařecká cukrovka v důchodovém věku, ale že to teď už neplatí a začíná kolem padesátky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
2.6.26 09:18
@Adull píše: Více

Právě proto se cukrovce druhého typu říkalo lidově stařecká, protože ji měli v drtivé většině až lidi v důchodovém věku. Dnes je to vlastně svým způsobem nemoc z nadbytku.

Příspěvek upraven 02.06.26 v 09:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106510
2.6.26 09:19
@Andelskej_Satan píše: Více

To je jeden ze symtomu stáří, už tě balí jen ti co špatně vidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106510
2.6.26 09:31
@Arturie píše: Více

A tak se prezentují skoro všichni
Já to vždy chápala v překladu, jako preferenci jiných praktik… Ale vlastně to je to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106510
2.6.26 09:32

Ale je jich malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106510
2.6.26 09:37