Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
2.6.26 10:08

Aby bylo jasné, já si na nic nestežuju. Byl to pracovní pobyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
@Ephemeral píše: Více

No hlavně tam mají jinej humor než Češi. Co se dívám na videa od Davida Drobika, tak si sakra musiš dávat pozor co řekneš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13980
@Venetia píše: Více

Takže ta pověstná chemie je vlastně soubor čichových vjemů, neverbálních projevů a podobných věcí, kterými na nás jiný jedinec působí?

Takže ty „manuály“ na svádění žen budou s nějakou pravděpodobností „fungovat“.
Stačí zvolit správnou voňavku, naučit se pár gest a technik, podobně jak se to učí prodavači energií? 8o

PS: jestli to ti chlapi s koukáním do výstřihu nemají jednodušší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6091
2.6.26 10:09

To asi není ideální země na jakékoliv sexuální experimenty vzhledem k jejich posedlosti soudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
2.6.26 10:10
@Luxusnixicht píše: Více

Tak dik no. Hlavně zes říkala, ze si diskretni :oops: :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.6.26 10:11
@tess50 píše: Více

Takhle jsem to nemyslela. Hlavně jsem tam byla odvádět pracovní výkon. Jo a jeden kolega mi ukázal pár opravdu dobrých restaurací :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6091

@Ephemeral zkoušela jsem AI taky na výběr parfému, jak jsi psala, že bych zkusila něco nového. 🫣 Vybrala mi ten, který používám. K tomu ještě nějaké další varianty, tak možná vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
:kytka: Mě to tam netáhne. Víc by nám asi napsal Kalamity John.Ja mám radši Balkán. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.6.26 10:12
@zmrzlik píše: Více

Já bych tam sama od sebe nejela, hlavně, když je tam ten oranžový magor. Ale šéf měl se mnou jiné plány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
2.6.26 10:12
@Lorre píše: Více

Lehni a čekej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
2.6.26 10:13

To chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.6.26 10:14
@tess50 píše: Více

Mně AI poradila francouzský shop, který prodává malé odstrikane vzorky. Něco jsem si objednala a tím pádem jsem ušetřila za velké balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
2.6.26 10:16
@Luxusnixicht píše: Více

To mas sice pravdu, je to tezsi pro typ lidi jako ses ty nebo ja, ale jde to. Vyzkouseno za tebe. A nepopiras se, naopak. Vracis se sama k sobe. Zbavujes se lidi, ktery te dlouhodobe vycerpavaj a neni moc cesty ven. Mas to jeste cerstvy, tak bych si v tom klidne jeste nejakou dobu rochnila, zpracovavala to. Ale pak bych si rekla, ze se budu snazit nevenovat tomu tolik myslenek, proste nevenovat tolik myslenek chlapovi, kterej mi nevraci muj zajem, nesnazi se atd. Zadny co by, kdyby, mela jsem udelat to a tamto. Ne. Kdyz chlap chce, snazi se. Kdyz ne, nestoji za trapeni a venovani mu energie v myslenkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24023
2.6.26 10:16
@Josef_t píše: Více

Takhle to nefunguje, Pepo. Když jseš neatraktivni, pripleslej, oplacanej, tak zapomeň na manuály. Pořiď si psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
2.6.26 10:21
@Lorre píše: Více

Ty chceš taky? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...