Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29743
12.6.26 14:37
@sirikit píše: Více

A to by si se divila kolik lidí se mění právě v tomto věku - tzv. krize středního věku. Dělá to, co nedělal, zkouší nové aktivity… :nevim: A že zrovna teď začíná používat krémy atd. to také není nic zvláštního. Do této doby to třeba nepotřebovala, teď už je to třeba potřeba. A není to vždycky tak, že kdo se o sebe staral, tak se bude starat celý život a naopak. Kolik žen na sebe ve stáří rezignovalo. Naopak má třeba teď na sebe více času a nevěnuje ho jen práci jako v mladším věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15084
12.6.26 14:41

Mango vyselektovala jen ty, co nechce cist. Sonarku cist chce :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
12.6.26 14:45
@marin píše: Více

Ok ok, v pořádku. :kytka:
Asi mě to zaujalo jen díky tomu, že tyhle věci dělám celý dospělý život, a ty informace o kosmetických přípravcích a manikůře jsou pro mě na úrovni sdělení „byla jsem v Lidlu a koupila jsem si tam dvě mlíka a deset rohlíků.“ :dance:
Ale je fakt, že kdybych osobně něco naprogramovala (což se nikdy nestane), taky z toho budu mít Vánoce, všem to budu detailně líčit, a přítomní programátoři budou mít oči vsloup a čelo v dlani.🤦‍♀️ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4323
12.6.26 15:04
@Centropen píše: Více

Na revmatologii. Odbery, PET CT atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8689
12.6.26 15:19

Upřímně…ortodoncie nejni levná sranda,.takže bych pochopila kdyby na to „nezbylo“…já pro ně byla „jednozubka brnkačka“ a stejně jsem do toho zahučela bez pár drobných za stovku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29743
12.6.26 15:27
@Ephemeral píše: Více

Dcera měla teď ve třídě na základce snad 18 kluků a jen 8 holek. To teď se jí poměr předpokládám hodně změní na zcela jiný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
12.6.26 15:29
@xiaxxx píše: Více
:mrgreen: Ano, prosim :kytka: :hug: Uz me nebavi mu prat, zehlit a uklizet jeho fusekle :jazyk: :cert: A navic chce kazdy vecer masaz :,( :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.26 15:30
@marin píše: Více

Drsný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15570
12.6.26 15:38
@MyMelody píše: Více

No to mi moc nejde :mrgreen: Ale chvili jsem se snazila to ignorovat a dokazat, ze jsem lepsi, nez ona a ze se tim jen shazuje…ale bohuzel se to spis stupnovalo a clovek nemuze mlcet vecne, nekteri to naopak muzou brat tak, ze maji volne pole pusobnosti… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
12.6.26 15:42
@Adull píše: Více

Az na to, ze ona ani tak nekomentuje muj Helmuti pribeh, jako spis me ;) Helmuty vyzdvihuje jako ty lepsi, nez jsem ja :nevim: :* Asi ji pak dam kontakt, kdyz ji tak imponuji :mrgreen: A nezlob se na me, fakt umim sama dobre vycitit, co jak kdo mysli, nepotrebuji tve diagnozy, ktere jsou beztak tez jedovate, takze nemohou byt brany moc vazne ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
12.6.26 15:51
@jege píše: Více

Z 50 lidi, co sem chodi, jen tobe :nevim: Adull nepocitam, protoze se me navzdory sve averzi k Helmutimu pribehu, uz nejednou zeptala na vyvoj situace :lol: :* 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
12.6.26 15:58
@Centropen píše: Více

Ne, psal v pondeli ten dotaz, zda nekoho mam, ja odpovedela, ze ne, on napsal neco jako „Ach jo“ a ja uz na to nic nepsala…taky co na to psat…jen asi sondoval, zda by to slo, kdyby nahodou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15084
12.6.26 16:07
@Luxusnixicht píše: Více

Ty bohuzel nerozhodujes. To Monicka jako ma nejka :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
12.6.26 16:11
@xiaxxx píše: Více
:mrgreen: Je mi to jasne :,( :jazyk: Ale ja, jakozto tve dvojcatko, bych taky mohla mit nejake slovo :nevim: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29743
12.6.26 16:22
@Adull píše: Více

Většinou se trhá, pokud se zuby do řady nevejdou. Jiná možnost není, pokud tam nikde nemá mezeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová