Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15903
2.7.26 11:53
@sirikit píše: Více

U tech kloubu je fakt kazdy kilo znat…zvlast po menopauze, kdy se casto pridava ridnuti kosti prirozene…je teda fakt, ze na oblicej je zase lepsi mit nejaky to kilo navic, to ale neznamena, ze clovek musi mit metrak… :) Staci mit par kilo navic, nebyt uplne vyzabla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37901
2.7.26 11:55
@stock píše: Více

A čem je to odlišení oproti výchově, jaké se dostalo mě? Obzvláště té implementované zapálenými jedinci? :cert:
Jaké jsou tam pojistky a opravné programy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
2.7.26 12:15
@M_Vladim píše: Více

Ano, 20 let je opravdu hodne…at uz je to starsi muz, nebo starsi zena…samozrejme jsou asi takove pary…ale nelze to povazovat za nejaky standard, ktery musi byt kazdemu po chuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24834
2.7.26 12:42

Obávám se, že Ti ani ja ted nerozumím. Můžu Ti poslat do SZ länk, aby sis to procetl.
Jaci zapaleni jedinci?. V tom případě rodiče a cela verejnost. Pojistky proti čemu? Idioti a hnusove byli, jsou a budou. Tenkrát schováni za bukem, dnes mimo schovávání se za bukem i verejne na netu. O to hur proti minulemu stoletím.
Opravne programy?? Opravit koho nebo co?
Stop! My body! je součástí práce organizace Save the Children v boji proti násilí a zneužívání dětí. Cílem je usnadnit rozhovory o těle, hranicích a zneužívání, aby děti mohly snáze požádat o pomoc, když ji potřebují.
Zkratka dítě musí vědět, že se může spolehnout na dospeleho/rodiče a kdykoli si s ním i o tomhle popovidat. A aby dítě tohle vědělo je součástí jeho vychovy. Nicméně, zřejmě mluvime každý o něčem jiném. I to se stava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.7.26 13:04
@Luxusnixicht píše: Více

taky bych to asi nedala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
2.7.26 13:16
@malarybicka píše: Více

Já mám plus - mínus 5 let…Andy to má jen taktak.. :D Ani úplní mladíci mě nepřitahují…ale zase lepší asi o pár let mladší :lol: :oops: :* Ti starší mi přijdou málo hraví, vážní a řeší už jen nemoci a pod :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8838
2.7.26 13:55

A co myslíš, že by ten „dědek 49letej“ po tobě asi na ty dovolený chtěl?..Číst Vergilia v originále? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37496
2.7.26 14:03
@Adull píše: Více

Ale zase přibydou vrásky na břiše, ale fakt brutální, které botoxem nevyhladíš. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37496
2.7.26 14:04

Nezkusíš - nevíš. Třeba by Tě právě to rajcovalo! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37496
2.7.26 14:05
@Adull píše: Více

Mazat mu hemeroidy/a! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76246
2.7.26 14:12

Jakože slušné by bylo, aby dívka/hoch potřebnému podrželi, dyť co jim to udělá, nebo jak to myslíš?
Sakra, ten člověk nechce, aby na něj ten druhý sahal, fakt nechápu, jakou proti tomu potřebuješ pojistku a opravný program? 8o :cert: :cert:
Prostě se smiř s tím, že nárok na kvalitní sexuální život nemáme v ústavě zakotven a spravedlnost nejen v tomto ohledu nikdo neslíbil, takže holt úspěšnější mají "plnou kabelku' a neúspěšní volí mezi samohanou a celibátem.
Nemám s tímto uspořádáním žádný problém.

Vnučku vedeme ke striktnímu NE, pokud si k ní kdokoli dovolí něco, co ona nechce, učím ji vyhýbat se rizikovým situacím a podporujeme v ní její basic nastavení vylíčit nám košatě všecko, co se jí v průběhu dne událo.
Jsem si jistá, že vilného pána, zvoucího na zmrzlinu a roztomilá štěňátka, by určitě neopomněla zmínit. A dotyčný by se pak neměl moc dobře, to mi můžeš věřit. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37496
2.7.26 14:38
@sirikit píše: Více

A to je právě špatně a mělo by to být zakotveno v ústavě! Že bych oprášil ideje NEI a vstal v jejím čele? A až budeme mít ústavní většinu v obou komorách parlamentu a já budu prezidentem (in memoriam), tak to protlačíme do ústavy. :cert: :jazyk:

Co máte s tou zmrzlinou a štěňátky? Já včera viděl paní s dospívající dcerou pospíchat na autobus v začínajícím dešti, lehce oděné a sandálky na boso, a jelikož jsem zrovna zaparkoval a už neměl nic na práci, jak jsem jí chtěl nabídnout odvoz na metro, ale pak jsem si pomyslel, že budu za úchyla, tak jsem polknul připravenou nabídku a šel dom. :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8838
2.7.26 14:47
@jege píše: Více

Detailisto :jazyk:…to schováš pod triko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8838
2.7.26 14:51