Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116959
2.7.26 19:11
@Luxusnixicht píše: Více

Hlavně aby neměl kombo - třeba nátělník a k tomu ponožky v sandálech. :mrgreen:
Mokasíny asi nehrozí, ty snad už nikdo nenosí, ani 70 +. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.7.26 19:12

@Luxusnixicht Můj guru Pirko tady řádil pod nickem Superban, pokud se to tady nevî, tak už to napsat můžu, protože už je zabanovaný. Pokud tady někdy někomu budu lézt do zadnice, tak to bude vždy a pouze Pirko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.7.26 19:15
@aiwwa píše: Více

Vlasta, moje sexuální partnerka, je hodně ráda nosí a není v tom sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116959
2.7.26 19:17
@Klopotkova píše: Více

Ponožky v sandálech nebo mokasíny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
2.7.26 19:17

Fakt tu je? Vubec jsem ho nezaregistrovala…ale jestli uz je zabanovany, bude to on :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37496
2.7.26 19:18
@zmrzlik píše: Více

I Ty, Brute? 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
2.7.26 19:20
:mrgreen: Sandale on asi moc nenosi…i kdyz nevim…ale videla jsem ho 2× a mel botasky…i kdyz bylo teplo. Natelnik bych mu hned sundala :lol: Ale 100 procentne bude mit ksiltovku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116959
2.7.26 19:22

Kšiltovka je v pohodě, pokud to nebude taková ta co má jeden nejmenovaný prezident. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.7.26 19:22

Oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.7.26 19:25

Třeba kšiltovka Under Amour, kterou nosí můj ex, je asi dost kvalitní a taky drahá. Traktorista si kupuje kšiltovky v Kiku. Jinak muze kolem sebe v kšiltovkách moc nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
2.7.26 19:31

Taky moc ksiltovky vlastne nevidam…ani u tech mladsich muzu…ale treba to v Nemecku frci :jazyk: Je pravda, ze muj ex ji taky nosil a obcas nosi…syn, kdyz byl malej, ted uz nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.7.26 19:32

Jeden můj dávný ex, byli jsme tedy spolu jen chvíli, on byl tou dobou už zaháčkovaný jinde, s tou paní je doposud, tak jen žvanil, žvanil a žvanil, skákal od tématu k tématu, chodil hodně do posilovny a říkal mi cosi o žabkách, že je nosí i do posilky, aby nechytil plíseň či co. Chlap v žabkách, tenkrát jsem se nad tím trochu podivila, dnes už je ženatý a když vidím na facu jeho fotky z dovolené s rodinkou, tak je tam v žabkách. K němu jdou tak nějak normálně, on je to dost pěkný chlap. A když vidím někde jinde chlapa v žabkách, vždy si na něj vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
2.7.26 19:42

Mokasiny nebo sandaly, tezka volba 😂. Vystajlovani dedkove by meli sledovat ty spravne influencery, kteri maji vedle sebe mladou kost - treba giganty jako Ricrd Chlad nebo starej Leo Beranek. To pak hned dedous vypada jako velmi uspesny operator kolotoce :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.7.26 19:42

@Luxusnixicht Jednou jsem si koupila dva sprchové gely Fa, byla zrovna akce ke dvěma sprchovým gelům a to- žabky, zjistila jsem to až v té drogerce na pokladně Prodavačka mi jen řekla, že už nemá dámské, tak mi dala pánské lodě a bylo na nich napsané Fa, takové úplně obyčejné snad k bazénu na jedno použití. To už jsem byla se starým, ten je odmítl, otec taky, ale ještě dlouho ležely ve skříni, než jsem je vyhodila.

Příspěvek upraven 02.07.26 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
2.7.26 19:43
:mrgreen:
Andy ma hezci :* :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit