Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše: Více
Pozor! Horší, než nátělník, je chlap do půl pasu nahý jinde než doma. ![]()
Ano, jsme tady v nějaké komunitě, ale že bych potřebovala takto vidět sousedy na ulici, to fakt ne.
@Centropen píše: Více
Taci k nam do prace chodi ted casto
Nejhorsi na tom je, ze maji kolikrat 150 kilo
A na to fakt chces koukat
Jak kdyby je to tricko zabilo…to uz neni prece takovy rozdil, i bez trika jim bude vedro…
Dítě má na iPhone rodičovskou kontrolu, aby nekoukalo, na co nemá, a minule mi zavolalo přes Face Time a chvilku jsme kecali přes videohovor a najednou se mu obraz vypnul s hláškou, že se dívá na zakázaný kontent. Jak bylo to strašné horko, tak já byl doma skoro nahatý a moje „jedničky“ byly vyhodnocené jako erotický stream. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jo a ideálně jsou to největší kritikové vzhledu žen. Jako každý jsme nějaký, ale stejně jako u většiny žen v jistém věku uz to není žádná podívaná ani u těch chlapů.
![]()
Zrovna teď na mě na Fcb vyskočila fotka Vaška Noida Bárty jen v šortkach…a hele fakt mě to nijak nepohoršilo
…kdyby to byl strejda v trenkách s kapsou na zádeli s pivní vanou, tak bych woe byla pohoršená az běda
![]()
@jege píše: Více
@Adull píše: Více
Já ti nevím, asi už mi taky klesá hormon, jak říká arturie. ![]()
Ale i ten mě nechává chladnou. ![]()
Tak u chlapa vzhled není nejdůležitější a jak říkala naše profesorka na SŠ: „Muž, který je o chlup hezčí než čert, je krasavec.“
![]()
To když jsem přišel do školy poprvé s trvalou vyčesanou na „Ahmeda“, akorát že blonďatého. Pak už jsem jí měl jenom ala Peter Nagy!
![]()
Presne tak, v drtive vetsine jsou to paprdove…kdyby alespon mladasove
A nechapu teda, ze na tu chvili, kdyz vlezou do kramu, se nemuzou obleknout, v aute, at si pak jezdi klidne nazi…copak my chodime polonahe? Taky to holt musime vydrzet. Prijde mi to buranske.
@jege píše: Více
Tvl ty dneska perlíš.
tos musel být fakt štramák
![]()
Hele, já měl v pondělí v práci tričko s límečkem, které je trochu teplejší, a když odešel zákazník, tak jsem zamknul kancelář a sundal si ho, protože bez něj to bylo mnohem snesitelnější. ![]()
Tak v pubertě člověk zkoušel všechno možné, a trvalá u kluků tenkrát letěla, ale ségra mi to blbě vyčesala. Příští už byla v pohodě a holky na mě letěly. A když jsem měl pop art období, módní trička i leopardí kalhoty anebo různé barevné geometrické vzory ala Bartošová a Sepéši, tak holky se mě závistlivě ptaly, kde jsem to sehnal.