Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Chabrus na nohy. Určite jsem byla vybavena pepřákem
![]()
Jednou za čas si vyhodit z kopýtka a sníst něco nezdravého asi problém nebude.
![]()
@zmrzlik píše: Více
A já slyšel, že paralyzérem a co jsi s ním dělala
…
![]()
@M_Vladim píše: Více
Je to potřeba někdy zaprasit. Moje tělo to třeba vyloženě vyžaduje.
@M_Vladim píše: Více
U někoho, kdo nemá čtvrt metráku navic určitě ne.. ![]()
@Adull píše: Více
Tak to (asi) mám. Asi neříkám proto, že bych neznal svou váhu, ale mám nějaké svaly a docela robustní konstrukci a váha se během dne mění. To samozřejmě není výmluva proto, abych nehubnul.
Ale třeba ty brambůrky, nebo něco podobného, si dám, když potřebuju sůl. Jsem dost potivý, mám návaly. Plus tedy lék na odvodnění (Furorese), kvůli přečerpávanému objemu srdcem a kvůli otokům nohou (tím mám o práci postaráno… čůrat, čůrat a to třetí…
potřetí za hodinu).
Pak ale, kvůli ztrátě solí, dostávám zase křeče, takže… zaprasím.
![]()
Příspěvek upraven 05.07.26 v 12:02
@Adull píše: Více
Pro všechny, hubnutí je dlouhodobý proces a jeden výkyv nevadí, vlastně se to i doporučuje čas od času. Měla jsem mu poradit, aby si šel do krámu koupit brambory a olivový olej, oloupat je a nakrájet, smažit půl hodiny v troubě a pak si je vítězoslavně sníst, jo, to jsem asi měla
v tom příspěvku jsem psala ještě o pizze a hranolkách, ale bylo patrné, že mu není dobře a je zralej spíš na panáka, však ty si klidně chroupej mrkev, když ti není dobře místo alkoholu ![]()
@sirikit píše: Více
Vždyť právě, to aby člověk nedělal nic jiného než si takhle vyvařoval! To já zbodnu vaničku rybího s rohlíkem a mám po snídaní i obědě. ![]()
@Anonymní píše: Více
„Pro alkohol nežiju, nekouřím a nepiju…“ ![]()
Akorát tedy jídlo je taková moje náhražka, o tomhle dudlíku vím a když si k tomu přidáte podstav testosteronu a Hashimota..tak to je prostě na pytel.
Hashimotova nemoc - podle doktora, co jí popsal - je autoimunitní chronické onemocnění, kdy imunitní systém napadne tkáň vlastní štítné žlázy. To má dva důsledky: Klesá hladina hormonů štítné žlázy a zároveň v sobě máte chronický zánět, což člověka unavuje. Já už jsem na 100% substituci.
@M_Vladim to potěš jestli to tak vypadá po každém měnění stoupaček… my jsme v paneláku ale asi to lepší nebude na záchodě.. snad by aspoň ty dveře ten prach trochu utěsnily
@Luxusnixicht píše: Více
Tak aspoň jsi něco shodila a konečně si uklidila, a neříkej, žes včera celý den nešůrovala.
![]()