Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ty tu hraješ jinou roli…to se všeobecně ví
a já se hrabu do věcí o kterých něco vim…narozdíl od tebe.
Nemám zájem s tebou komunikovat, příspěvky nejsou určené tobě, co nechces nečti a na mě nereaguj…což jsi tu mimochodem už tolikrát slibovala…
Příspěvek upraven 05.07.26 v 13:51
@M_Vladim píše: Více
Chceš přeložit? Já si fakt začnu účtovat honoráře za služby. ![]()
Takže @Adull tě nemíní poučovat a nařizovat, co a jak máš jíst, je to Tvůj život, ale nemůže se klidně dívat na to, jak Malina pořád někomu radí nějaké blbosti, byť tomu rozumí jak koza petrželi. Nemáš zač.
![]()
@Adull píše: Více
Co to má být? Jako že čtvrt století mi různí otitulovaní doktoři říkají kraviny a já jsem ten blbec, když se tím řídím? ![]()
Tak sorry jako, přiznávám, řídím.
![]()
Příspěvek upraven 05.07.26 v 13:54
No a pak se jeden může divit, že už tam není místo na ikony eMimina!
![]()
Samozřejmě, že jsem tím myslel sebe.
![]()
Ne, ne, už nepřekládám, mám také svou práci!
![]()
Anebo mi opravíš Pohodu a já Ti to mezitím vysvětlím.
![]()
@jege píše: Více
Njn. Jsou tam jiný ikony… a lidi je ignorují. Třeba pokaždé s úžasem koukám, jak lidi míjejí hrob našeho nobelisty a hned kousek vedle je Kaplický, Menzel, nebo Hurník a Ebenovi.
Samozřejmě, výčet by byl dlouhatánský, ale tohle že lidi přehlížejí… ![]()
Ano ano…běž si omrknout Pelhřimov, Olšany nebo klidně díru v lese…co na to říct… ![]()
Ja ti tu neříkám, že máš zahodit prášky a vrhnout se na tance u ohně…ale když i změna stravování je problém, tak neni co řešit, to je fakt
…a upřímně. se přiznám, že nesnáším lidi co furt knourají, jak nic nejde a všechno je obr problém…a přes strom nevidi les…
Jsou lidi co jsou na tom sakra hůř, postaví se k tomu čelem a snaží se zkoušet co by mohlo pomoct a přitom žijí…a ty si o nich třeba můžeš myslet, jak jednoduché to v životě maji…no nemají.. ![]()
Ja jsem ted zhubnul na vahu, co jsem mel v roce 1998
. Ani jsem na to nesel nijak vedecky, spis hrubou silou 😂
@Luxusnixicht píše: Více
Ale ty kecko…Andy ted pribeh tahne dal, nech ho v hlavni dejove lince;)