Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Napadlo mě, že chce být nejka, když se naváží do mých příspěvků…
@Venetia píše: Více
Hele věř, že v dnešní době internetu a všemožných skupin s recepty je to jen o té práci..a kolikrát mě fakt překvapí, že je to dietní a fakt to chutná skvěle…například palačinky z Mozzarely nebo buchta z cukety ![]()
@Adull píše: Více
Njn, ale co máme dělat my, líní?! Vy se @sirikit jste motorové myši jako má manželka, ale my jsme líné kůže. Třeba teď jsem si dal Magnum Clasicc, protože je to ještě rychlejší, minimálně stejně chutné a mohu u toho čumět na TV, ale bohužel to není dietní a ani zdravé.
![]()
@jege píše: Více
Tak holt lenochu musíš byt na manželku hodný a třeba ti něco uvaří nebo upeče, když je tak schopná ![]()
To určitě, třeba štrúdl anebo jiné sladkosti. Ta ani není schopná omezit doma sladkosti, protože děti to mají rády, ona také může, tak přece se nebudou kvůli mě omezovat. Že mám strašně silnou slabou vůli jí nezajímá, to je můj problém.
![]()
Ale co, na těch pár let se už nemá smysl nějak omezovat.
![]()
no vidíš, za mně zase nic jako zdravé palačinky a zdravá buchta neexistuje, furt to jsou palačinky a buchta
@stinga píše: Více
Když o tom něco načteš, tak dojdeš k tomu, že existuje…chce to rozšířit obzory páč nejsou palačinky jako palačinky..
Raději dorazím já k Tobě a uděláš mi to u sebe doma, kde to tak dobře znáš a kde už jsi to dělala.
![]()