Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76284
6.7.26 09:16
@Arturie píše: Více

Už jsem tu psala, že jsem měla problém s propadajícími se nárty, a výrazně pomohlo i blbých 5 shozených kilo.
S klouby mám díky zděděné artróze obecně problém, takže jim určitě nechci nakládat nošením třeba deseti kilo nadváhy.
Bez špeků navíc je člověk mnohem pohyblivější, já jsem v kuse v poklusu, takže rozhýbávám svaly, ty na rozdíl od tukové tkáně spalují… prostě všecko souvisí se vším.
Jak člověk nechá vylézt váhu nad určitou hranici, cesta zpět je mnohem těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3312
6.7.26 09:17
@sirikit píše: Více

No a někdo na sobě zatím nijak zásadně makat nepotřebuje, genetika holt je v některých případech štědrá.
Proč nikdy nemluvíš o dětech svého syna? Píšeš tady o sobě a své rodině každý prd, ale zmiňuješ jen vnoučata od dcery.
Kdysi jsi psala, že problematický syn se srovnal, že jeho partnerka je úžasná, že čekají dítě, ale potom jsem už vždy jen četla o vnoučatech od dcery. A o synovi už ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8992
6.7.26 09:22

Joo mě jsou cizí špeky taky fuk :pankac: a pokud s tim někdo nechce něco dělat…nechť nedělá…ale to kňourání, že nic nejde je katastrófe :nevim:

Jinak řízky zkus obalit v lahůdlovém droždí…ověřeno na několika odpůrcích zdravé stravy :palec:…cítit v tom absolutně není, jen tedy při pečení odér je…jinak chuťově k nerozeznaní od jemné strouhanky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3312
6.7.26 09:25

Hubnutí není o pohybu, pohyb je jen doplněk a zdraví prospěšná činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76284
6.7.26 09:26

A jinak mě v noci pobavilo Andyho vsítění u Sonarky.
Anďoušové roulez!
My jsme včera s kámoškou - zkušenou majitelkou chovné stanice, kryly moji nejmladší fenku, která se kvůli neuvěřitelně sexy Endíkovi, kterého tu mám na hlídání, rozhárala o měsíc dřív. Další kámoška, majitelka pejska, by byla ráda, kdyby měl frajer nějaké potomky, nadšení ze stran obou protagonistů bylo velké, ale k dotažení koncovky potřebovali pro nezkušenost asistenci.
Chlap se pak vyjádřil, že jsem byla zpocená víc, než Endy (držela jsem fenku, kámoška směrovala Enďouše), já vám povím, pani, tyhle grupáče už na mě nejsou. :jazyk: :jazyk:
Nejhorší je udržet ty dva erotomany v jednou baráku od sebe pár dní před akcí a teď ještě do úterka, kdy by mělo dojít k překrytí - být to na Enďasovi, překrývá desetkrát do hodiny po celý zbytek svého pobytu zde.
Na hubnoucí jídlo žádnej čas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3312
6.7.26 09:27

@sirikit Co je na tom si dát jednou za čas běžný, smažený řízek třeba jen se zeleninou jako přílohou, absolutně nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76284
6.7.26 09:33
@Klopotkova píše: Více

Zas ale když se hýbeš, a nemusí jít nutně o cvičení v gymu, zabraňuješ ubývání svalů.
Což chceme, že jo - není ti jedno, jestli shodíš 10 kilo tuku, nebo 5 kilo tuku a pět kilo svalů.
Proto je potřeba rvát do sebe bílkoviny, ať tělo „nežere“ samo sebe, a hýbat se tak nějak průběžně, aby ve finále nezůstala podvyživená troska bez funkčního svalstva, ověšená přebytečnou kůží.
Takový člověk okamžitě přibere, sotva se něčeho nají, protože tělo se zoufale snaží nahradit ztracené zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
6.7.26 09:39
@jege píše: Více

No tam jde hlavně o fyzicno, o tu jiskru a chemii
Jak vidíš, když to tam je, nemusíš být povahově a projevem nijak výjimečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76284
6.7.26 09:41

Já v hubnoucím procesu s dovolením řízek přírodní, ostatní ať si dají, cokoli se jim zachce. :kytka:
Nemám v jídle fetiš ani předmět závislosti, neexistuje nic, bez čeho bych se neobešla, když jsem jinak chutně najezená.
Miluju třeba dokonalé, smetanové zmrzliny Hägen Dazs, ta jejich s makadamovými ořechy je boží. :srdce:
Ale když hubnu, prostě si ji nedám, protože mi rozkoš z jídla nevynahradí vědomí, že jsem do sebe zrovna nacpala půl doporučeného denního příjmu kalorií.
Takže si udělám neméně skvělou z ovoce, jogurtu, tvarohu, třeba nízkotučné zakysanky (8%), dosladím čekankou a dopřeju si mlsání, které mi nerozboří režim.
Ale to jsem já, pokud někdo hubne na fastfoodu, čokoládě a chipsech, jeho věc a mně do toho nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76284
6.7.26 09:44
@Adull píše: Více

No a počkej, pak smažit?? 8o
Nejím nic smaženého! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510

Spise jde o vůli… Někdo se prostě omezit nedokáže, nebo je to pro něj hrozně těžké.
Obzvlášť, když jsi na konci života, nevíš co bude zítra, tak se ještě záměrně týrat místo toho si ten čas co zbývá, aspon trochu užít v rámci daných možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6738

Z ruky? Kdyby ji tak moc chtel, tak za ni jezdi klidne x-krat tydne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
6.7.26 09:45

Já bych volila klasickou bublaninu, ale se sladkým celkově problém nemám, bez toho se obejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8992
6.7.26 09:48

Kdyz to hodíš do horkovzdušky a jen potřeš oliváčem…no problém :nevim:
Teď jsem třeba dělala hovězí karbanátky s cuketou..sobě v horkovzdušce a absolutně bez oleje, manželovi klasicky na oleji…a pak sám uznal, že ty bez toho přebytečnýho oleje jsou fakt chuťově lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6738
6.7.26 09:51

8o co ti je tvl po tom??nejsi jebnuta??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...