Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Jen nepodcenit ochranu, páč nevíš, kde všude skrblivý Bambi parkoval ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak je evidentni, ze Andy me az tak moc nechce
Ale o to tu prece vubec neslo…slo o to, aby mi ted pomohl s Helmutem…jak moc me chce/nechce, je mi jedno. Kdyz bude chtit zase prijet, rada ho uvidim, kdyz ne, tak se nezhroutim…proc z toho porad musite delat nejake melodrama?
Kazdy nemusi byt zivotni laska, i tak muze byt nejakym zpusobem dulezity/prospesny a muze ti s nim byt v tu chvili fajn.
@sirikit píše: Více
Ja jsem treba na low carb kdysi, si povolila praseci den jednou za 14 dni…jenze jsem pak zjistila, ze ho nepotrebuju…hlad jsem nemela a vlastne ono v tomhle stravovani je vsechno tak chutny, ze ani chute nebyly
A sacharidovy jidla mi pak prave prisly uplne nevyrazny…ted jedu volnejsi verzi lc…dam si obcas prilohu…obcas nejake ovoce…a zamilovala jsem se do kokosoveho mleka
To ujidam, kdyz mam chute
A nebo makadamiove orechy…ma to hodne tuku, ale clovek toho prave proto tolik nesporada a je syty na dlouho. A myslim, ze tohle stravovani je dlouhodobe udrzitelne. Hladovet bych taky nemohla.
A Andy ocenil Tvou postavu anebo měl zas nějaké pindy? ![]()
Takže Ty Andyho vlastně zneužíváš, mrcho jedna! Chudák chlapec!
![]()
@jege píše: Více
@jege píše: Více
Vubec to nekomentoval…teda zatim…
Tenkrat poprve, mi to taky napsal az po 5 dnech ![]()
@M_Vladim Prožívat svůj život permanentní litosti, zes toho kdysi nezasouložil vic a obviňovat z toho rodinu, církev, společnost, atd., je jeden z absurdnejsich způsobu, jak si „dokakavat“ zivot.
Ano, lide lituji, ze neměji vic peněz, nebo se nikdy nepodívali co ja vim do Patagonie… a kdyz vic peněz mají, řeši jine problémy a deprese se vracejí a po návštěvě Patagonie si prázdno v duse najde jiny duvod truchleni. Par souloži navíc by ti neudělalo o nic vic šťastnější život, stejně jak nebudeme šťastnější, když sežereme o 20 bonboniér vic, protože problem je jinde.
Nekdo souloži vic, někdo méně, někdo cestuje vic, někdo méně, někdo pojídá vic, někdo méně, někdo vydělává vic, někdo méně, tak to proste je, pocit štěstí s tím ma maloco společny.
Takze v patek neprijel, neomluvil se, ale v neděli si vzpomel, ze by si docela zatrtkal, tak napise a Son přijede za nim na opuštěné parkoviště. Helmuti příběh pokračuje, ještě není konec. ![]()
@MyMelody píše: Více
Už jsem napsal, že nejde o těch pár minut. Text opakovat nebudu.
A nejde jen o tu lásku, propojení a ocenění, ale také o „místo v partě“, které se táhne do celého života. A když jste „ten divnej“, tak vám nikdo s domácím kolem nepomůže, ani pracovní místo ze známosti mít nebudete. Nehodlám se o to přít. Tohle buď pochopíte, nebo ne.
Kdo je vinen, tomu neodpustím, obzvláště když se ani nesnaží s tím něco udělat. A nehodlám sedět s přelepenou pusou, když to dělá pořád dál. Je mi jedno, jestli je to komunista, aktivista, nebo vikář. ![]()
To neznamená, že nemám žádný život, že nemám žádné přátele a podobně. Jen to nedávám všecko na sklo.
Ale ten zločin dám. Pro jejich ostudu i jako varování.
… Třeba ani vtipný včerejšek ne. ![]()
Příspěvek upraven 06.07.26 v 13:49
Když máme dnes ten svátek…
Já bych byl pro to, aby byl svátek pokroku, jako památka na ty, co ho postrčili dopředu, včetně těch, kteří to i zaplatili svým životem.
Mám především na mysli přírodní vědy. Tak možná svátek přírodních věd.
Příspěvek upraven 06.07.26 v 13:41
@M_Vladim píše: Více
A myslis, ze ta parta byli hodnotnější lide jak ty, nebo proc byt za každou cenu prijatej do party? No tak jsi byl soliter a jinej jak oni a co? Nedělalo to z tebe o nic horšího člověka. V pubertě jsme se zrovnávali s ostatnmi, chteli byt jak oni, ale dospělost je uvědomit si, ze každý je jiny a muzes se odlišovat a nezapadat a nejsi pro to o nic horší.
Ja bych teda rodičům výchovu odpustila, delali, co pokládali za nejlepší pro tebe, ještě i ten farář asi veril, ze dela dobre. Rodiny indoktrinovany nabozenstvim v tom vychovávají děti, protože veri, ze dělají to nejlepší pro děti.
Ja bych tu bolest starých hříchů pohrbila a odpustila rodině, tak bych to udělala ja…protoze neodpustit je tezka zátěž na zádech. Ja rodičům odpustila, ublížili nám dečkám nechtěně, protože sami byli nešťastni, tak to vidim dnes.. a jaka skála mi padla ze zad, když clovek odpustí… ta lehkost..