Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Stíny minulosti jsou dlouhatánské. I ty výchovy. Delší než jeden život.
Ubližuje mi to, co neumím, co jsem nedokázal a co taky nemám. Napsal jsem už dost.
Kdo nechce, nechápe, opakovat to dokola, na to zrovna teď nemám náladu.
Jen se bojím, že ty stíny vrhám i do budoucnosti svých dětí. ![]()
Příspěvek upraven 06.07.26 v 15:31
@MyMelody píše: Více
Ja si zase myslim, ze to je cele ucelove vymyslene.
@Klopotkova píše: Více
Dojit od pc na wc a zpet neni pohyb na zhubnuti Klopco, vime?
@M_Vladim píše: Více
Vem si, kdyby ti děti měly vyčítat i po smrti, co všechno si v jejich výchově udělal blbě.
divná představa co? A vyčítat si, co jsi nedokázal atd. Co to je za blbost. Lidé nejsou stejní. A kdyby si chtěl, tak plno toho dokázat ještě můžeš.
@Anonymní píše: Více
Tak prislo by mi to, jako normalni muzsky zajem o zenu, ne ta parodie co helmuti predvadi. Son je ready na zavolani jak pejsek na zapisknuti, kdyz si zrovna Andy vzpomene a nema jinou…docela smutny, jak malou uctu k sobe nektere zeny maji.
@Andelskej_Satan píše: Více
Opět píšu, přestaň otravovat a psát nesmysly a ptát se mě na něco v množném čísle, je to primitivní tak, jako ty. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Ptala jsem se jestli je tu milenka, která chodí k milenci domů. Na osobní zkušenost.
@Anonymní píše: Více
To je různé, někdo chodí k milenci, jiný k milence, do hotelů, pensionů, azylů.
@M_Vladim píše: VíceŽe jo? Samý anonym, za chvilku aby si člověk zopakoval botaniku. Pojďme psát anonymně všichni a buďto s tím admin něco udělá anebo ať se děje vůle Boží!
@Klopotkova píše: Více
Mam pocit, oprav me jestli se mylim, ale toto je verejna diskuze, a psat muzu a reagovat na koho chci…kapisto? Jinak nesmysly tu pises jen ty, na tom se tu vetsina z nas shodne…nemas.zac:)
@Andelskej_Satan píše: Více
No ja si to kdysi dávno chvili myslela, ale pak jsem se přiklonila k tomu, ze to tak kupodivu opravdu bude…ten helmuti pribeh je az tak na ****, ze to nemůže byt vymyšlený.
Predpokladam, ze az ( pokud) helmuti pribeh skonci a Son tady vic helmuty rozebirat nebude, bude pravdedpodobne spokojena a zamilovaná.
Příspěvek upraven 06.07.26 v 16:13