Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak některé mají problém i se sexem v rodičovském domě anebo když je někdo za zdí, tudíž tady se vůbec nedivím. I já, jako chlap, bych měl problém jít do cizího bytu, kam může někdo kdykoliv přijít, nemluvě o partnerovi/partnerce dotyčné/dotyčného. ![]()
@jege píše: Více
Já o sexu vůbec nepsala. Jde mi o to, že tam nechci vůbec jít na návštěvu.
@Andelskej_Satan píše: Více
jj, jen ja s tím mam chronicky problem
@Arturie píše: Více
Vzhled dobre, vkus mame individuální a beru, ze se každému muže libit jiny typ, ale ty parametre, jake parametre mas na mysli? Nasazeni vysoké látky v parametrech bych rozuměla v případě, ze jsi to myslela ironicky?
Také bych nešla, pro mě je to jasný vstup do soukromého prostoru někoho, kdo mě ale fakt nezval. ![]()
Tak by mohl pochopit, že dokud spolu budou bydlet, tak to tak zůstane.
Manželka ví, že někoho má?
Tvrdí, že mají každý svůj život a že to ví. Ale bude to jinak.
@MyMelody píše: Více
Son zmínila, že je Andy vyvinutej. Tak tyhle “parametre” ![]()
Mají už naplánováno, kdy se rozvedou a rozestěhují?
Nebo je to zatím neurčitá budoucnost?
@Arturie píše: Více
Presne tak…Andy je milovnik
Neberu ho ani jako milence, je to nekdo specialni a taci muzi nebudou oddane vrkat, nebo za nekym pravidelne dojizdet x kilometru…Andy to nema zapotrebi. Urcite ma svuj harem…a ja ho beru jako zpestreni parkrat do roka…drahe veci si holt clovek nemuze dopravat kazdy den…
![]()
Rozvedení jsou. Bydlení je v řešení. On chce bydlet u mě, já v žádném případě. A dokud bydlí s manželkou, nikam to nechci posouvat. Vlastně ani kdyby žil sám.