Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
Mam ho rada i samotne na lzicku
Ale vymyslela jsem si svuj recept, ze trochu kokosoveho mleka smicham s kokosovym napojem - od Alpro napriklad a do toho pridam kurkumu a skorici a kratce promixuji a skorici to pak jeste posypu a mam vynikajici „cappuccino“
A da se to pripravit jak horke, tak ted ted v lete studene…je to mnamka a zdrava
![]()
@MyMelody píše: Více
Trosku se uz do tech detailu zamotava nezda se ti? ![]()
@jege píše: Více
Takove problemy nemam a myslim, ze je nema zadna zena, nebot vagina je organ velmi pruzny a prizpusobi se
Tohle, co pises, si vymysleli pro svou potechu muzi s malym penisem
Jinak ja mela i milence s malym prirozenim…takze tohle pro me roli nehraje. Je to jen prijemny bonus…a ano, pokud is tam budu chtit narvat sisku salamu, pravdepodobne se to povede a pak se to zase vrati do puvodniho stavu
Nebo myslis, ze nam zustane po porodu dira po diteti…?
Nekdy mi prijde, ze mas opravdu nizke IQ promin…ale pises proste blbosti.
@Andelskej_Satan píše: Více
Budu uz druha v rade, ale bud tak laskav a nevsimej si me, Klopca ma pravdu jsi hrozne otravnej a fakt jen atrapa na chlapa…musis mit hodne smutnej zivot. Za me jsi fakt zoufalec, co tu predvadis. Uz me opravdu nezminuj, nejsem na tvy kydy priblby zvedava. Jsi traged, nic jinyho. A uz mi nikdy nepis ani SZ, dekuji.
@Luxusnixicht píše: Více
Je tu prosim jeste nejaka, ktere by milenec rekl, ze je tlusta, ma doma bordel, je soucasti haremu, a opakovane by s nim skakala do postele nebo tu jen Son trolli? ![]()
@jege píše: Více
Ano ano někteří, co mají pidi pinďu používají tyhle trapné a omleté kecy se stodolou…i když chápu, že jim asi nic jiného nezbývá
..stejně tak jako pohádka o malém kašpárkovi a velkém divadle.. ![]()
Vyzařuje dominanci, a jelikož Ty jsi submisivní, tak Tě to bere aneb čím hůř, tím lépe. ![]()
Ajaj, to ses brzo odkopala
jinak diky za potvrzeni toho co si celou dobu myslim, tve a klopciny invektivy jsou az napadne podobne…bavite obe:) ![]()
Příspěvek upraven 06.07.26 v 19:54
A hlavne hubnoucí co?
Skořice, kurkuma ![]()
@Adull píše: Více
Tak Tebe jsem zrovna nemyslel, tudíž jsi to na sebe prasknout nemusela, ale kdo chce kam…
![]()
Pamatuješ na sve bájné…nemůžu s nikým spát, když nejsem zamilovaná?
Opatrně holka, aby tě nesemlel i Andy. Své city k němu si můžeš naplno uvědomit až ve chvíli, kdy třeba vyfotí dva hambáče. Onehdá tě rozložil pořádně.
@Arturie píše: Více
pindy to vubec nemusi byt. Muze to myslet opravdu uprimne se vedle ni probouzet, aby ji rano mohl rict “lasko, udelej mi snidani” ![]()
@Anonymní píše: Více
A co že to vlastně chceš? Víš, co nechceš. Ale víš také, co chceš? ![]()