Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
To asi castecne ano…libi se mi prirozena prevaha u muzu…ale nesmi to byt moc. On ma tu spravnou miru
A libi se mi, ze umi byt i nezny. Je to rajcovni kombinace.
@MyMelody píše: Více
Tak hlavne to ma nejaky vyvoj…nejsou to stojate vody
Je logicke, ze muzu stejnou vec po case videt jinak…s tim odstupem to tak casto byva…
Tak uz se muze vratit, je po vsem…Bambi se ted ozve zase obligatne nejdriv za pul roku
![]()
@zmrzlik píše: Více
Já si myslím, že pragmatikem se nenaučíš…buď jím jsi nebo ne. A ono se dost dobře říká, jak má člověk něco na háku, když má momentálně pozornost…jestli je táák moc nad věci se ukáže až jí vyghostuje na půl roku..pak se bude moct rict, že změna nastavení proběhla
…páč ještě nedávno to bylo, že Bambi může Helmuta sesadit z trůnu a teď je jen sexuální hračka ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Příspěvek upraven 07.07.26 v 07:13
@Adull píše: Více
A vis, ze přesně to mi proběhlo hlavou, když jsem to psala, ale pak jsem si rekla, ze nebudu do toho Son kecat, teď chce mít pragmaticky pristup k Andymu, no tak co uz, hodne štěstí.
Ale o sobe vim, ze to nejde změnit, jsem citovy typ a rekla bych antipragmatik a tohle nejde změnit. Ja bych, ( ale Son není ja, to mame každá jinak ) nemohla randit vic s chlapem, který by se ke mne zachoval jak Andy, nebylo by možný si nakecat, ze o nic nejde, jde jen o sex, o zábavku, ze ja ho použiji stejně jak on mne a finito, to nejde, to je jak chtít od vody, aby byla sucha.
Bud připravena, ze se muže ozvat i dřív, pokud mu nějaká dalsi da kopačky, honem si poběží k tobě pro sebeútěchu, ze není zadnej budižničema, když ho ty furt chces.
No jak jsem rikala, je to zvlastni…a v podstate jsem tohle asi nikdy nezazila…nevim, jak to vysvetlit, ale proste to citim, jak to pisu…pro me je treba i zvlastni, ze na nej vubec nezarlim…to je u me nezvykle…
A pritom u nej by duvody urcite byly
Je to zvlastni vztah, jaky k nemu mam…ja mu vlastne i preju, aby nasel tu pravou, aby byl spokojeny…a myslim, ze on ke mne ma taky zvlastni vztah…mozna az takovy sourozenecky, i kdyz to neni asi uplne presne…ja nevim, jak to lepe popsat
Je to uplne neco jineho, nez u Helmuta…a mozna ze po Helmutovi uz ty vztahy beru zkratka jinak…lehceji. Helmut byl ocistec. Tou intenzitou to bylo naprosto silene…ale vlastne uz bych to nechtela asi vratit..bylo to az moc…ja mam rada intenzitu, ale tohle bylo moc i na me, nezvladala jsem to. Bylo to na jednu stranu krasny, ale ty propady, to bylo opravdu neco, co cloveka zmeni.