Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
To si myslim, ze uz by me to asi semlelo driv…kdyz se tenkrat odmlcel po tom druhem setkani…jo bylo mi nic moc - 14 dni…ale pak uz to docela slo…je pravda, ze tenkrat tu byl Helmut…a tim se to asi tak nejak zmirnilo a ja se soustredila na nej…ale nemyslim, ze jsem nejak zamilovana…asi by me mrzelo, kdyby se treba uz neozval, nebo dal zase nejakou takovou fotku, ale za par dni bych to hodila za hlavu a jelo by se dal…byl to ted pro me lek…a vic od toho necekam…u nej by bylo blaznovstvi, cekat neco vic, nez to, co bylo do ted…
@jege píše: Více
Klid, at ti nepraskne cevka
To nevim, osobne fakt nemam zkusenost…ja byla po porodu v pohode…a ani muj milenec s mensim kasparkem, si nikdy nestezoval…ostatne me porad uhani
Takze nevim, co jsi kde cetl…ja to necetla
Je to pro me novinka. Ja osobne si myslim, ze se vse vrati do puvodniho stavu i po porodu. Ale je mozne, ze me doktor zasil vic, nez mel
Takze ted machruju
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Vsak nic nevytahuju…jen nechapu tvou dvoji tvar…
@Luxusnixicht píše: Více
Vubec nemam dvoji tvar…jen se muj pohled na tebe vyvyiji v case nic vic nic min…
@Luxusnixicht píše: Více… tady ukázkový příklad, co on je zač. Vůbec nevytahuješ obsah vaší soukromé korespondence a on už útočí, jak jsi ho zklamala. Napadá tě. To je klasický typ ukřivděného manipulátora. Vůbec se nedivím tomu, že to má ve vztazích tak, jak má. Žádná aspoň trochu sebevědomá ženská si tohle líbit nenechá.
@Klopotkova píše: Více
No hlavne nechapu to jeho porad dokola, ze je na me Andy takovej a makovej a ze me nechape a pritom on sam do me neustale reje a vysmiva se mi v kazdem druhem prispevku…
Tak v cem je lepsi? ![]()
@Klopotkova píše: Více
To taky nechapu, co porad ma s tebou
Asi mu vadi jinakost, nebo, ze ma nekdo zajimavejsi zazitky…
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
U Son je běžná věc, ze se to meni, jeden den to vidi tak, druhy den jinak a treti ještě jinak, ale mam pocit, ze tomu v te chvíli veri, ze to tak je, i když to zítra bude jinak. Son podle mne netrolli… diskusi sleduju uz dlouho.