Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
To asi je…ale tady to neni jen o vzhledu…Andy mi ucaroval hned na prvni pohled…coz se mi nestava…pro me ma v sobe nejakej magnet
Je to hodne i o tom, co vyzaruje.
@Luxusnixicht píše: Více
Spis to z tvych starších popisu vypadalo, ze není uspesny lovec, ja si neumím představit moc zen, které by si s nim daly říct, vzhledem na to, jak jsi ho tady dva roky popisovala, spis bych tipla, ze se mu podaři z casu na čas na seznamce nějakou sbalit, ale ta s nim dlouho nezůstane. Zenami obletovaný chlap natrci léta na seznamce, co by tam delal.
Příspěvek upraven 06.07.26 v 19:00
@Anonymní píše: Více
Je jasné, že by ušetřil, kdyby šel bydlet k tobě.
Jinak by musel bydlení sehnat a zařídit.
Jedině mu to jasně říct, že s ním nechceš bydlet a vyhovují ti občasné schůzky, ať ví, na čem je.
Máš v tom jasno, tak si na tom trvej. Hlavne mu neskákej na ty pindy, ze se chce vedle tebe rano probouzet.
@Andelskej_Satan píše: Více
Jednou jsem tu cetla hezky postreh - „Kazda si holt nepotrebuje hrat na to, ze ji ma ze zlata“…
Stejne jde vzdycky jen o sex. At uz ma to milenectvi dle tvych meritek uroven, nebo nema…
Nekdo kolem toho dela tanecky a nekdo nemusi, vsak o nic nejde. Brat si ho nebudu. A ja myslim, ze valna vetsina milencu to ma prave takhle, co tak slycham…ze se vidaji nekde na rychlovku…kdyz maji oba cas a neresi nejaky nesmysly, ze jako by se mely delat nejaky vofuky, aby si ten chlap nemyslel to, nebo tamto…
Tak bud s nim chci sex, nebo nechci, nejaky strachy delat nepotrebuju. A on predpokladam to stejny. Neni to muj manzel, abych mela potrebu pred nim vypadat nejak vzacne. Je mi to fakt jedno, chtela jsem si jen uzit
![]()
Zalezi jen na tobě, jak to mas v sobe nastaveno, jestli potřebuješ exkluzivitu, nebo ne. Ja ji potřebuju bez kompromisu a proto jsem to vždy stopla v zacatku, nenechala jsem to v hlavě rozjet. Každý zadaný chlap co me balil, mi vysvetloval, ze se ženou nic uz nemá, ale bydli spolu, každý, to patří k jejich folklóru pri naboru milenek, mas asi tak 90% pravdepodobnost, ze keca a valí ti do hlavy voloviny, je jen na tobě, jak to mas v sobe nastaveno, jestli ho posles do kelu vcas, nebo budes milenka, pak bych ale exkluzivitu neočekávala.
Příspěvek upraven 06.07.26 v 19:22
@MyMelody píše: Více
Podle me je ta seznamka zavislost…muze to byt na zvednuti ega a muze to byt i na realne setkani a sex…kazdy ulovek se pocita…
I kdyby mel vztah, Andy je typ, co bez seznamky nevydrzi dlouhodobe…potrebuje lovit, potrebuje vzruseni, zmenu…nejde mu o ten sex samotny, jako spis o ten lov…to uz jsem u nej pochopila…zda je, ci neni uspesny, nemohu rict…ja mela za zivot jen malo chlapu, takze u me se da rict, ze je uspesny lovec, kdyz me dostal
Pac to se povede malokomu. Ale je pravda, ze si musel pockat
A on ma vyhodu te vizaze…nerikam, ze je top pro kazdou, ale sve fanynky urcite ma…v psani moc nevynika, ale na zivo umi pusobit opravdu okouzlujicim dojmem…a jako takove nevinatko…
Tim on umi zaroven vzbudit duveru…
Sebevedomy, normální, zdravý, u zen uspesny muz, co nema se zenami problem, si nepotrebuje na seznamce zvedat ego, to dělají muži, co jsou zakomplexovani.
Andy je pro me zvlastni…zvlastni tim, ze ho chci, i kdyz ho nemiluju…tenkrat prvne, jsem asi trochu zakoukana byla…ale to pak odeznelo, kdyz se odmlcel na ty dlouhe mesice…a ted uz ho umim brat s nadhledem…zaroven tak pritazlivost zustala…takze ano, beru ho jako kamarada s obcasnyma benefitama
To u nej jinak nejde…neni to vubec monogamni typ dle meho…a ja tam mam uz tu stopku, nastesti ![]()
@Arturie píše: Více
Jenom to ne. Ať si zařídí vlastní bydlení. Asi mu řeknu že buď se budeme vídat venku nebo nikde. Mi ani nevyhovuje to přespání u mě. A proto začal s tím, že se budeme scházet u něj. Asi už vím jak to dopadne.
Exkluzivita je pro mě zásadní a nechci s ním bydlet. A dokud bude bydlet s ex, tak nechci vlastně nic.
Ja myslim, ze u nej bude roli hrat ten narcismus…potrebuje neustaly obdiv a citit se zadouci…a ano, nejaka porucha ega tam bude, nejake poraneni…
Njn, holky, když jí máte jak vrata do stodoly, tak to pak Vám nic jiného, než hledat Andyho nezbývá. ![]()
Já naštěstí na takovou nikdy nenatrefil, snad jenom ex po porodu byla trochu širší, pro ostatní jsem byl až až. A kdysi mi psala holka, co by se jí tam vešel snad i Poličan, že ten s největším byl jako milenec nejhorší, protože se vůbec nesnažil o její uspokojení, ale jenom o to svoje, a ten s nejmenším byl kupodivu nejlepší, ale že by chtěla někoho, co by ho měl jak ten sobec, ale byl vnímavý jak ten s nejmenším. Vždy je něco za něco.
![]()