Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16237
6.7.26 18:56
@Adull píše: Více

To asi je…ale tady to neni jen o vzhledu…Andy mi ucaroval hned na prvni pohled…coz se mi nestava…pro me ma v sobe nejakej magnet :jazyk: :* Je to hodne i o tom, co vyzaruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.26 18:59
@Luxusnixicht píše: Více

Spis to z tvych starších popisu vypadalo, ze není uspesny lovec, ja si neumím představit moc zen, které by si s nim daly říct, vzhledem na to, jak jsi ho tady dva roky popisovala, spis bych tipla, ze se mu podaři z casu na čas na seznamce nějakou sbalit, ale ta s nim dlouho nezůstane. Zenami obletovaný chlap natrci léta na seznamce, co by tam delal.

Příspěvek upraven 06.07.26 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 18:59
@Anonymní píše: Více

Je jasné, že by ušetřil, kdyby šel bydlet k tobě.
Jinak by musel bydlení sehnat a zařídit.
Jedině mu to jasně říct, že s ním nechceš bydlet a vyhovují ti občasné schůzky, ať ví, na čem je.

• Citovat
  • Upravit
24233
6.7.26 19:07

Máš v tom jasno, tak si na tom trvej. Hlavne mu neskákej na ty pindy, ze se chce vedle tebe rano probouzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
6.7.26 19:09
@Andelskej_Satan píše: Více

Jednou jsem tu cetla hezky postreh - „Kazda si holt nepotrebuje hrat na to, ze ji ma ze zlata“… :* Stejne jde vzdycky jen o sex. At uz ma to milenectvi dle tvych meritek uroven, nebo nema… 8) Nekdo kolem toho dela tanecky a nekdo nemusi, vsak o nic nejde. Brat si ho nebudu. A ja myslim, ze valna vetsina milencu to ma prave takhle, co tak slycham…ze se vidaji nekde na rychlovku…kdyz maji oba cas a neresi nejaky nesmysly, ze jako by se mely delat nejaky vofuky, aby si ten chlap nemyslel to, nebo tamto… :roll: Tak bud s nim chci sex, nebo nechci, nejaky strachy delat nepotrebuju. A on predpokladam to stejny. Neni to muj manzel, abych mela potrebu pred nim vypadat nejak vzacne. Je mi to fakt jedno, chtela jsem si jen uzit :nevim: :jazyk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.26 19:11

Zalezi jen na tobě, jak to mas v sobe nastaveno, jestli potřebuješ exkluzivitu, nebo ne. Ja ji potřebuju bez kompromisu a proto jsem to vždy stopla v zacatku, nenechala jsem to v hlavě rozjet. Každý zadaný chlap co me balil, mi vysvetloval, ze se ženou nic uz nemá, ale bydli spolu, každý, to patří k jejich folklóru pri naboru milenek, mas asi tak 90% pravdepodobnost, ze keca a valí ti do hlavy voloviny, je jen na tobě, jak to mas v sobe nastaveno, jestli ho posles do kelu vcas, nebo budes milenka, pak bych ale exkluzivitu neočekávala.

Příspěvek upraven 06.07.26 v 19:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
6.7.26 19:17
@MyMelody píše: Více

Podle me je ta seznamka zavislost…muze to byt na zvednuti ega a muze to byt i na realne setkani a sex…kazdy ulovek se pocita… :) I kdyby mel vztah, Andy je typ, co bez seznamky nevydrzi dlouhodobe…potrebuje lovit, potrebuje vzruseni, zmenu…nejde mu o ten sex samotny, jako spis o ten lov…to uz jsem u nej pochopila…zda je, ci neni uspesny, nemohu rict…ja mela za zivot jen malo chlapu, takze u me se da rict, ze je uspesny lovec, kdyz me dostal :jazyk: Pac to se povede malokomu. Ale je pravda, ze si musel pockat :D A on ma vyhodu te vizaze…nerikam, ze je top pro kazdou, ale sve fanynky urcite ma…v psani moc nevynika, ale na zivo umi pusobit opravdu okouzlujicim dojmem…a jako takove nevinatko… :D Tim on umi zaroven vzbudit duveru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38129
6.7.26 19:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.26 19:21

Sebevedomy, normální, zdravý, u zen uspesny muz, co nema se zenami problem, si nepotrebuje na seznamce zvedat ego, to dělají muži, co jsou zakomplexovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38129
6.7.26 19:22
@Venetia píše: Více
:P Kdyby jen.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
6.7.26 19:23

Andy je pro me zvlastni…zvlastni tim, ze ho chci, i kdyz ho nemiluju…tenkrat prvne, jsem asi trochu zakoukana byla…ale to pak odeznelo, kdyz se odmlcel na ty dlouhe mesice…a ted uz ho umim brat s nadhledem…zaroven tak pritazlivost zustala…takze ano, beru ho jako kamarada s obcasnyma benefitama :D To u nej jinak nejde…neni to vubec monogamni typ dle meho…a ja tam mam uz tu stopku, nastesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 19:23
@Arturie píše: Více

Jenom to ne. Ať si zařídí vlastní bydlení. Asi mu řeknu že buď se budeme vídat venku nebo nikde. Mi ani nevyhovuje to přespání u mě. A proto začal s tím, že se budeme scházet u něj. Asi už vím jak to dopadne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.26 19:28

Exkluzivita je pro mě zásadní a nechci s ním bydlet. A dokud bude bydlet s ex, tak nechci vlastně nic.

• Citovat
  • Upravit
16237
6.7.26 19:29

Ja myslim, ze u nej bude roli hrat ten narcismus…potrebuje neustaly obdiv a citit se zadouci…a ano, nejaka porucha ega tam bude, nejake poraneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37799
6.7.26 19:35

Njn, holky, když jí máte jak vrata do stodoly, tak to pak Vám nic jiného, než hledat Andyho nezbývá. ;)

Já naštěstí na takovou nikdy nenatrefil, snad jenom ex po porodu byla trochu širší, pro ostatní jsem byl až až. A kdysi mi psala holka, co by se jí tam vešel snad i Poličan, že ten s největším byl jako milenec nejhorší, protože se vůbec nesnažil o její uspokojení, ale jenom o to svoje, a ten s nejmenším byl kupodivu nejlepší, ale že by chtěla někoho, co by ho měl jak ten sobec, ale byl vnímavý jak ten s nejmenším. Vždy je něco za něco. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová